Το πλωτό παλάτι Εμίρη του Κατάρ στο Ιόνιο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Το πλωτό παλάτι Εμίρη του Κατάρ στο Ιόνιο

Το πλωτό παλάτι Εμίρη του Κατάρ στο Ιόνιο

Share This
Στις ακτές της Κεφαλλονιάς βρίσκεται το πλωτό παλάτι με τον εμίρη του Κατάρ, Αλ Θάνι από αργά χτες τη νύχτα ,ενώ σήμερα ο πανίσχυρος ηγέτης αναμένεται με δικό του αεροπλάνο να ταξιδέψει στην Ρώμη.
Η διήμερη κρουαζιέρα του αρχηγού του εμιράτου μαζί με τον πρωθυπουργό και υπουργό εξωτερικών του άρχισε χθες τα ξημερώματα από την Κέρκυρα. Η θαλαμηγός χθες το μεσημέρι αγκυροβόλησε ανοικτά στην νότια Κέρκυρα και το απόγευμα κατέπλευσε στην Λάκκα των Παξών όπου ο εμίρης και η συνοδεία του βγήκαν στο παραλιακό χωριό για φαγητό. Αργά το βράδυ αναχώρησαν για την Κεφαλλονιά.
Στον εμίρη Αλ Θάνι, αρέσει η ελληνική κουζίνα. Το αγαπημένο του φαγητό είναι το αρνί στην σούβλα, μάλιστα όταν το έχει σερβιρισμένο στο τραπέζι του, δεν χρησιμοποιεί μαχαιροπίρουνα αλλά το απολαμβάνει τρώγοντας με τα χέρια.
Πριν από λίγες ημέρες ο αρχηγός του Κατάρ εμίρης Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί έκανε σημαντική παρέμβαση στα ελληνικά τραπεζικά δεδομένα ενώ εκτιμάται ότι η διήμερη εμφάνιση του στο Ιόνιο πιθανόν να σχετίζεται με επενδυτικά σχέδια του Εμίρη για την περιοχή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages