Γ. Παπανδρέου: Στις 4 Δεκεμβρίου το δημοψήφισμα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γ. Παπανδρέου: Στις 4 Δεκεμβρίου το δημοψήφισμα

Γ. Παπανδρέου: Στις 4 Δεκεμβρίου το δημοψήφισμα

Share This
Στις αρχές Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ότι θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα και συγκεκριμένα στις 4 Δεκεμβρίου.
«Οι σημαντικές αποφάσεις που παίρνουμε θα αλλάξουν το μέλλον, όχι μόνο το προσεχές αλλά και γενιών ολόκληρων. Πολλοί αμφισβητούν αυτές τις αποφάσεις.
Θέλω αν ξεκαθαρίσω ότι είμαστε κομμάτι της ευρωζώνης και είμαστε περήφανοι για αυτό. Το να είσαι μέλος σημαίνει πολλά δικαιώματα αλλά και πολλές υποχρεώσεις.......
Είναι ζωτικής σημασίας να δείξουμε ότι μπορούμε να σταθούμε στις υποχρεώσεις μας. Ενημέρωσα τους εταίρους μας ότι μετά από συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση ότι θα οργανώσουμε το δημοψήφισμα το συντομότερο δυνατό. Πιθανότατα στις 4/12.
Επιστρέφω στην Ελλάδα για να ενημερώσω τους ηγέτες των άλλων κομμάτων. Πιστεύω ότι ο ελληνικό λαός είναι σοφός και ικανός να λάβει τις σωστές αποφάσεις για το καλό της χώρας. Και μια θετική απόφαση στο δημοψήφισμα για δεν είναι μόνο καλή για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη», είπε ο κ. Παπανδρέου στο μήνυμά του μετά την συνάντηση με τους εταίρους.
Νωρίτερα και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ότι το ελληνικό δημοψήφισμα θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου και υποστήριξε ότι το ερώτημα θα είναι αν η Ελλάδα θέλει να μείνει ή όχι στο ευρώ. Σημείωσε ότι η τελική διατύπωση του ερωτήματος ανήκει στην ελληνική πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages