Οι Ολυμπιονίκες μας στη Μεσσήνη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οι Ολυμπιονίκες μας στη Μεσσήνη

Οι Ολυμπιονίκες μας στη Μεσσήνη

Share This
Στο Δημαρχείο Μεσσήνης βρέθηκαν σήμερα το πρωί ύστερα από την ολοκλήρωση της επίσκεψή τους στα σχολεία της Μεσσήνης, οι Ολυμπιονίκες που συμμετέχουν στη δράση ενημέρωσης μαθητών και νέων κατά των ναρκωτικών.Τον Πρόεδρο του Συλλόγου Τριών Τέκνων Νομού Μεσσηνίας Χρήστο Κορομηλά και τους Ολυμπιονίκες, υποδέχτηκαν ο Αναπληρωτής του Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Ιωάννης Μπρατσιάκος ), καθώς και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού Ελένη Τσέλιου.
Ο κ. Μπρατσιάκος μίλησε για τη σημασία τέτοιων δράσεων και τη θετική επίδραση του αθλητισμού στους νέους, τόσο στην υγεία, όσο και στην εκμάθηση αξιών, όπως αυτή της ευγενούς άμιλλας που πρέπει να εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς της ζωής. Η κα Τσέλιου, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Τριών Τέκνων και τους Ολυμπιονίκες για την επίσκεψή τους και την υλοποίηση της εκδήλωσης, επιφυλάχτηκε για μια επόμενη πρόσκληση προς τους αθλητές για επίσκεψη σε σχολεία, με στόχο τη μετάδοση των ισχυρών κοινωνικών μηνυμάτων που μπορούν να μεταδώσουν άνθρωποι-πρότυπα σε νέους και δη μαθητές. Τόνισε μάλιστα ότι το Αρχαίο Στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης είναι εξαιρετικά διατηρημένο και προσφέρεται για παρόμοιες εκδηλώσεις αθλητικού χαρακτήρα, που θα δραστηριοποιούσαν τους νέους.
Η Βούλα Κοζομπόλη, Αργυρή Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, μιλώντας εκ μέρους των Ολυμπιονικών, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την οργάνωση και την υπέροχη διαμονή των αθλητών, μίλησε για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση που υπήρξε στα σχολεία από μαθητές που εξέφρασαν απορίες σχετικά με τον αθλητισμό. Τόνισε μάλιστα, ότι οι αθλητές είναι ανοιχτοί σε μελλοντικές προσκλήσεις και ότι θα είναι χαρά τους, στο πλαίσιο του Προγράμματος "Κοινωνική Ανταποδοτικότητα", να επαναληφθούν τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον στην περιοχή μας. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος -υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, οι κυρίες Σοφία Παπαδοπούλου και Βιργινία Κραβαριώτη -χάλκινο μετάλλιο στην Ιστιοπλοΐα και ο κ. Νίκος Ξυλούρης -Ολυμπιονίκης Κολύμβησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages