«Κρυμμένος θησαυρός» του Καντάφι σε Κρήτη και Χαλάνδρι και Μεσσηνία.. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Κρυμμένος θησαυρός» του Καντάφι σε Κρήτη και Χαλάνδρι και Μεσσηνία..

«Κρυμμένος θησαυρός» του Καντάφι σε Κρήτη και Χαλάνδρι και Μεσσηνία..

Share This
Κάποιοι ψάχνουν και στην Μεσσηνία το κρυμμένο θησαυρό του Καντάφι μια και η χρηματοδότηση της έρευνα για την γραμμή Καλαμάτα Λιβύη από το Επιμελητήριο... τόσα χρόνια αλλά και η πρόταση-εμμονή τότε του πρώην προέδρου Γ. Καραμπάτου και σημερινού αφανή... προέδρου να τον ανακηρύξει διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έχει βάλει σε σκέψεις πολλούς που έχουν αρχίσει και ψάχνουν..
Στην αναζήτηση λιοπόν του «κρυμμένου θησαυρού» της οικογένειας Καντάφι, που ανέρχεται σε μερικές δεκάδες δισ. ευρώ, έχει επιδοθεί η επαναστατική κυβέρνηση της Λιβύης, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο που διαθέτει και ακολουθώντας ίχνη που την οδηγούν ακόμη και στην Ελλάδα. Η λιβυκή κυβέρνηση προσανατολίζεται να ζητήσει τη συνδρομή της ελληνικής κυβέρνησης για τον εντοπισμό των κεφαλαίων αυτών είτε βρίσκονται σε λογαριασμούς και επενδύσεις εταιρειών βιτρίνας, είτε έχουν επενδυθεί στην αγορά ακινήτων και οικοπέδων σε ακριβές και τουριστικές περιοχές, σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα. Η κυβέρνηση της αφρικανικής χώρας, η οποία συγκεντρώνει πλέον πληροφορίες και από πρώην στελέχη του καθεστώτος, έχει ήδη ζητήσει τις υπηρεσίες πολύ γνωστού νομικού γραφείου της Αθήνας ώστε να εντοπιστούν χρήματα που η οικογένεια Καντάφι φυγάδευσε στην Ελλάδα. Μάλιστα, έχουν εντοπιστεί τέτοιες "σκοτεινές" επενδύσεις σε ένα μεγάλο οικόπεδο στο Χαλάνδρι, ένα ακίνητο στα νότια προάστια και σε πέντε μεγάλης αξίας ακίνητα στην Κρήτη, ενώ ταυτόχρονα αναζητούνται και λογαριασμοί παρένθετων προσώπων ή funds, συμφερόντων της οικογένειας Καντάφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages