Στη Νις ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος συνοδευόμενος από τον Μεσσηνίας Χρυσόστομο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στη Νις ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος συνοδευόμενος από τον Μεσσηνίας Χρυσόστομο

Στη Νις ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος συνοδευόμενος από τον Μεσσηνίας Χρυσόστομο

Share This
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, κατόπιν προσκλήσεως του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Σερβίας κ. Ειρηναίου, θα επισκεφθεί το Nisτης Σερβίας από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ε.έ., για να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 1700 ετών από την έκδοση του Διατάγματος των Μεδιολάνων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα επισκεφθεί μετά των άλλων Προκαθημένων τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Σερβίας κ. Τόμισλαβ Νίκολιτς, θα συμμετάσχει στο συλλείτουργο των Ορθοδόξων Προκαθημένων στην πόλη Nis (Ναϊσσό), γενέτειρα του Αγίου και Μεγάλου Κωνσταντίνου, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και την επομένη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου θα συμμετάσχει στη θεία Λειτουργία και τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού της Αναστάσεως του Κυρίου στο Μαυροβούνιο. Ο Μακαριώτατος ο οποίος πρόκειται να επιστρέψει στην Αθήνα την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, θα συνοδεύεται από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο και άλλα εκκλησιαστικά πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages