ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ

ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ

Share This
«Μπο­ρεί ο κ. Τα­τού­λης και η πλει­ο­ψη­φί­α του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου να ε­νέ­κρι­ναν την Με­λέ­τη Πε­ρι­βαλ­λον­τι­κών Ε­πι­πτώ­σε­ων (ΜΠΕ) για την δι­α­χεί­ρι­ση των α­πορ­ριμ­μά­των ό­μως τί­πο­τα δεν τέ­λει­ω­σε. Τώ­ρα να ση­μά­νει γε­νι­κός ξε­ση­κω­μός, να μπει παν­τού σε κά­θε δή­μο, σε κά­θε ερ­γα­τι­κό σω­μα­τεί­ο, σε άλ­λους λα­ϊ­κούς φο­ρείς για να α­πο­τρα­πεί το έγ­κλη­μα σε βά­ρος της υ­γεί­ας και της τσέ­πης των πλα­τι­ών λα­ϊ­κών στρω­μά­των σε βά­ρος του πε­ρι­βάλ­λον­τος.» Αυ­τά το­νί­ζει σε δή­λω­σή του ο υ­πο­ψή­φιος Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πε­λο­πον­νή­σου με τη Λα­ϊ­κή Συ­σπί­ρω­ση Νί­κος Γόν­τι­κας.
 «Ο κ. Τα­τού­λης και η πλει­ο­ψη­φί­α α­ξι­ο­ποί­η­σαν το με­θο­δευ­μέ­νο α­κραί­ο α­δι­έ­ξο­δο στη δι­α­χεί­ρι­ση των α­πορ­ριμ­μά­των, που μας ο­δή­γη­σαν οι κυ­βερ­νή­σεις της ΝΔ και του ΠΑ­ΣΟΚ, οι συγ­κυ­βερ­νή­σεις τους και οι δη­μο­τι­κές αρ­χές που εί­ναι στή­ριγ­μα τους στην Το­πι­κή Δι­οί­κη­ση.» συ­νε­χί­ζει στην δη­λω­σή του ο κ. Γόν­τι­κας το­νί­ζον­τας ό­τι: «Α­ξι­ο­ποί­η­σαν το αυ­ταρ­χι­κό τρο­μο­κρα­τι­κό κλί­μα που δι­α­μόρ­φω­σαν τις προ­η­γού­με­νες μέ­ρες μέ­σα και α­πό Το­πι­κά ΜΜΕ που τα­ΐ­ζει η Πε­ρι­φέ­ρεια αλ­λά και με την πα­ρου­σί­α ι­σχυ­ρών δυ­νά­με­ων των ΜΑΤ που α­πα­γό­ρευ­σαν στους κα­τοί­κους να πα­ρα­κο­λου­θή­σουν τη συ­νε­δρί­α­ση του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου. Α­ξι­ο­ποί­η­σαν την ά­με­ση στή­ρι­ξη της κυ­βέρ­νη­σης με την πα­ρου­σί­α πλειά­δας υ­πουρ­γών πα­λαι­ό­τε­ρα, με την α­να­κοί­νω­ση την προ­η­γού­με­νη βδο­μά­δα των τρι­ών αρ­μό­δι­ων υ­πουρ­γών που στη­ρί­ζουν την πα­ρά­δο­ση της δι­α­χεί­ρι­σης των α­πορ­ριμ­μά­των στην ΤΕΡ­ΝΑ. Α­ξι­ο­ποί­η­σαν και την α­πο­χώ­ρη­ση της ΝΔ και των Οι­κο­λό­γων που πριν α­πό δύ­ο χρό­νια ψή­φι­σαν στο Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου αυ­τές τις ε­πι­λο­γές και Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης και πλει­ο­ψη­φί­α του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου έ­κα­να το πρώ­το βή­μα ψη­φί­ζον­τας την Με­λέ­τη Πε­ρι­βαλ­λον­τι­κών Ε­πι­πτώ­σε­ων (ΜΠΕ).
Ε­μείς συ­νε­πείς με τις δε­σμεύ­σεις μας εί­μα­στε η Λα­ϊ­κή αν­τι­πο­λί­τευ­ση μέ­σα και έ­ξω α­πό το Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου, δώ­σα­με τη μά­χη μα­ζί με τους κα­τοί­κους και τους εκ­πρό­σω­πους των φο­ρέ­ων μέ­σα και έ­ξω α­πό το Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου, κα­τα­γρά­φη­κε το ό­χι στις ε­πι­λο­γές της ΤΕΡ­ΝΑ, α­πο­κα­λύ­ψα­με τις δυ­νά­μεις της ΝΔ και των Οι­κο­λό­γων που ψή­φι­σαν πριν α­πό δύ­ο χρό­νια αυ­τές τις ε­πι­λο­γές, τις δυ­νά­μεις του ευ­ρω­μο­νό­δρο­μου που δεν αν­τι­τί­θεν­ται στη ε­πι­χει­ρη­μα­τι­κή δρα­στη­ρι­ό­τη­τα στη δι­α­χεί­ρι­ση των α­πορ­ριμ­μά­των και κα­τα­φεύ­γουν με ε­ρώ­τη­ση του κ Χουν­τή στην Ε­Ε για να κά­νει ντα τον κ. Τα­τού­λη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages