ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΑΣ- ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΑΣ- ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΑΣ- ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Share This
Εχουν πάθει την πλάκα τους στην «Ενωση Μεσσηνίας». Τους έρχεται η μία απανταχούσα μετά την άλλη για τα «έργα και τις ημέρες» της πρώην ΕΑΣ, την οποία τους «κληρονόμησε» φαλιρισμένη ο Βασίλειος Κοζομπόλης, επί σειράν ετών πρόεδρός της και τώρα πολέμιος του διαδόχου συνεταιρισμού. Την περασμένη Παρασκευή το βράδυ συνεδρίασε το Δ.Σ. της «Ενωσης» και συζητήθηκε μια αγωγή εναντίον της για ένα ποσό κάπου 150.000 ευρώ, αν άκουσα καλά, το οποίο, λέει, είχε κατατεθεί για… αγορά ελαιολάδου!!! Ψάχνουν παραγγελίες, ψάχνουν τιμολόγια αλλά δεν προκύπτουν «πράξεις». Το χρήμα… ζεστό και κολλαριστό είχε κατατεθεί σε τρεις δόσεις!
Από ποιους και γιατί; Έμαθα ότι ο πρόεδρος της «Ενωσης» Κ. Κατσούλης είναι έξω φρενών και ζητεί εξηγήσεις από τον Βασίλη Κοζομπόλη, τον τότε γενικό διευθυντή της ΕΑΣ (μετά Ραπτέα εποχή), αλλά και τη νυν διευθύντρια που ήταν υπεύθυνη λογιστηρίου! Να μου… τρυπήσετε τη μύτη, αλλά η υπόθεση μυρίζει «κονέ» Β. Κοζομπόλη και Στ. Δρυ και έχει να κάνει με τα «νταραβέρια» των προγραμμάτων ΟΕΦ! Τελικά στην πρώην ΕΑΣ όποια πέτρα να σηκώσουν βρίσκουν από κάτω «δουλειά» των Κοζομπόλη – Δρυ! Τυχαίο; Δεν νομίζω… Θα μάθω πάντως περισσότερα και θα σας ενημερώσω.
Τα «έργα και ημέρες» Κοζομπόλη στην αμαρτωλή ΕΑΣ Μεσσηνίας σίγουρα έχουν πολλούς… κρυμμένους θησαυρούς! Θα κριθεί από πολλούς και κυρίως από τη διάδοχο «Ενωση Μεσσηνίας», αν θα μπορέσει η εισαγγελική αρχή να «δέσει» χειροπόδαρα τους πρωταγωνιστές της αμαρτωλής περιόδου της αδιαφάνειας και της σπατάλης στην ΕΑΣ Μεσσηνίας επί ημερών Κοζομπόλη! Ο οποίος, όπως διατείνεται «αφήνει πίσω το παρελθόν και προετοιμάζεται για το μέλλον που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα». Τι σημαίνει αυτό στα απλά νεοελληνικά; Πάμε γι’ άλλα επιχειρηματοσυνεταιριστικά κατορθώματα! Όμως και ’μεις, πονηρέ συνεταιριστή, εδώ είμαστε…! Θ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages