Τα αστυνομικά νέα της Πελοποννήσου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τα αστυνομικά νέα της Πελοποννήσου

Τα αστυνομικά νέα της Πελοποννήσου

Share This
Συνελήφθη, την Τρίτη το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου, ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε 25 δισκία που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, η οποία είχε γίνει την 21.5.2015 στην Κόρινθο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος, ενός 35χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
Συνελήφθησαν την Τρίτη το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο  αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 30 και 48 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, μία περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 20.3.2015, στη Χώρα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 19 και 30 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, η οποία είχε γίνει στις 29.5.2015 στο Άργος. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 45χρονου ημεδαπού, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν άγνωστο συνεργό του.

Συνελήφθη, τη Δευτέρα το βράδυ, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο ημεδαποί, μία 25χρονη και ένας 22χρονος, γιατί κατείχαν μικροποσότητα ηρωίνης και 7 δισκία, που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, στο Σολομό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, γιατί σε έλεγχο που έγινε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 200 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, καθώς και -368-  είδη λιανεμπορίου (γυαλιά, είδη ρουχισμού, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων κ.ά.), για τα οποία δεν επέδειξε τα σχετικά παραστατικά-τιμολόγια αγοράς. Επιπλέον, ο 31χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ οδηγούσε το ανωτέρω όχημα στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως.
Συνελήφθη τη Δευτέρα το μεσημέρι, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, ένας 18χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε την Κυριακή το βράδυ, στη Σπάρτη, αφαίρεσε χρήματα, φωτογραφική μηχανή και διάφορα έγγραφα, από όχημα ημεδαπής. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
Συνελήφθη τη Δευτέρα το απόγευμα, στην επαρχιακή οδό Νεάπολης – Κεραμωτής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, ένας 32χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 5,7 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.
Συνελήφθη τη Δευτέρα το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θήβας, για ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages