ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Ο ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Ο ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ

ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Ο ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ

Share This
Ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος επισκέφτηκε σήμερα τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας Διαμαντή Μητρόπουλο και έθεσε υπόψη του τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής της Κορώνης. Οι κάτοικοι είναι οργισμένοι και αγανακτισμένοι για το διπλό θανατηφόρο  αυτοκινητιστικό δυστύχημα που έγινε στην περιοχή με άδικα χαμένους τον Παναγιώτη και Ασπασία Τομαρά.
Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι ο διαχειριστής, η φρουρά και γενικά οι υπάλληλοι της «Βίλας Καλτσίδη», έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής με τον τρόπο που οδηγούν τα μεγάλα οχήματα τους. Η υπερβολική ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή ήταν και η αιτία που προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα.
Ο Θανάσης Πετράκος, όπως έγινε γνωστό, τόνισε ότι απαιτείται:
1.   Να υπάρξει πλήρη διερεύνηση των συνθηκών του διπλού θανατηφόρου δυστυχήματος.
2.   Να κληθούν όλοι αυτοί και να γίνουν αυστηρότατες συστάσεις ώστε να οδηγούν σεβόμενοι τον Κ.Ο.Κ. για μην υπάρξουν και άλλα θύματα στην άσφαλτο από υπερβολική ταχύτητα.
3.   Ζήτησε να τοποθετηθεί ειδικό σήμα που να οριοθετεί το ανώτατο της ταχύτητας σε 50 Km/hκαι καθρέφτης που να διευκολύνει την ορατότητα διότι είναι κατοικημένη περιοχή.
4.   Να υπάρξει αυξημένη αστυνόμευση από την τροχαία στην περιοχή διότι αυτή την περίοδο υπάρχει μεγάλη κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages