ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ

ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ

Share This
Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο και εκρηκτικά μεγάλης ισχύος που θα σκορπούσαν τον τρόμο και τον θάνατο ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στην κατοχή των πέντε ατόμων που συνέλαβαν στη Μεσσηνία. Οι ... πρόβες που έκαναν με δύο βόμβες μικρής ισχύος ευτυχώς τους πρόδωσαν και οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη τους. Σε μια από τις βόμβες που τοποθέτησαν την Παρασκευή οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει εφημερίδες από τη Δράμα. Αυτό το στοιχείο σε συνδυασμό με ένα ύποπτο αυτοκίνητο με πινακίδες από τη Δράμα έκαναν τους αστυνομικούς να στρέψουν το βλέμμα τους στους τέσσερις άνδρες.
Έφτασαν στα ίχνη της παρέας των Δραμινών και στη συνέχεια και στον 52χρονο εγκέφαλο της ομάδας με καταγωγή από την Καλαμάτα. Τότε οι αστυνομικοί “έπεσαν” πάνω σε τέσσερις έτοιμες βόμβες. Οι εκρηκτικοί μηχανισμοί αποτελούνταν από ένα σωλήνα διαμέτρου 10 εκατοστών και μήκους είκοσι που ήταν γεμάτος με εκρηκτικά και βολίδες από κυνηγετικό όπλο. Έτοιμο να σκορπίσει τον θάνατο σε όποιον βρισκόταν κοντά την ώρα της έκρηξης. Όπως φάνηκε οι δράστες που χρησιμοποιούσαν το όνομα “ομάδα έψιλον” και ως σύμβολό τους το Δελφικό “Ε” είχαν ως στόχους το Δημαρχείο, τα Δικαστήρια, τη Νομαρχία και την Εφορία στην πόλη της Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages