ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!

Share This
Λουκέτο σε αχρείαστα στρατόπεδα προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος ως δημοσιονομικό ισοδύναμο για την διάσωση των ειδικών μισθολογίων των ένστολων. Οπως υποστήριξε ο υπουργός Αμυνας, σε παρέμβασή του στην Βουλή και προς απάντηση της κριτικής του Γιάννη Κουτσούκου, τα χρήματα για να σωθούν τα ειδικά μισθολόγια θα ληφθούν από εξοικονομήσεις που αφορούν ρουσφέτια. Δεν απειλείται η Καλαμάτα από τον Ομέρ Βρυώνη για να έχει στρατεύματα που φυλάνε το γραφείο του κ. Σαμαρά», ενώ τόνισε πως «δεν χρειάζεται να πληρώνουμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να εξυπηρετηθούν τοπικά συμφέροντα».
«Εκτός από τον κωδικό 6900 υπάρχουν και κωδικοί που θα παίρνουν πίσω τα κλεμμένα από εταιρίες που καταδικάστηκαν στη Γερμανία τελεσίδικα γιατί αποδείχτηκε ότι δωροδόκησαν πολιτικούς και σήμερα λένε πως θέλουν να επιστρέψουν τα κλεμμένα», πρόσθεσε. Έντονες είναι οι αντιδράσεις για το θέμα σε τοπικό επίπεδο, καθώς οι δηλώσεις Π. Καμμένου για το ζήτημα του στρατοπέδου έφεραν την κάθετη αντίθεση φορέων της περιοχής. Μεταξύ άλλων την δική τους αντίδραση εξέφρασαν στο δελτίο της τηλεόρασης BEST τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Μαντάς όσο και η πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας Ν. Κυριακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages