Στα χέρια της Αστυνομίας 23 τζογαδόροι στην Καλαμάτα, που έπαιζαν παράνομα πόκερ - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Στα χέρια της Αστυνομίας 23 τζογαδόροι στην Καλαμάτα, που έπαιζαν παράνομα πόκερ

Στα χέρια της Αστυνομίας 23 τζογαδόροι στην Καλαμάτα, που έπαιζαν παράνομα πόκερ

Share This
Για πολλούς, τα Χριστούγεννα και κυρίως η Πρωτοχρονιά, είναι γιορτές συνυφασμένες όχι μόνο με τη λάμψη και τη θαλπωρή, αλλά και με τα τυχερά παιχνίδια. Με αφορμή το γεγονός αυτό, η Αστυνομία, διενήργησε ακόμη πιο εκτεταμένους ελέγχους, σε μια προσπάθεια καταπολέμησης του παράνομου «τζόγου», η οποία και απέδωσε καρπούς. Στο πλαίσιο αυτής, συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα στην Καλαμάτα, 21 άνδρες από 20 έως 55 ετών και δύο γυναίκες 36 και 37 ετών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο ένας από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου και έγινε ο έλεγχος, με τον άλλο ν αναζητείται.
Ο 33χρονος ιδιοκτήτης που συνελήφθη, είχε επιτρέψει στους υπόλοιπους είκοσι δύο συλληφθέντες, τη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «πόκερ» σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στο οποίο ελάμβανε μέρος και ο ίδιος. Επίσης, ένας από τους συλληφθέντες, έφερε μία σιδερογροθιά, η οποία κατασχέθηκε, ενώ η 23χρονη που εργαζόταν εκεί, δεν είχε πιστοποιητικό υγείας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο τράπουλες, 588 μάρκες και 5.635 ευρώ από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages