ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

Share This
Κλειστή παρέμεινε το πρωί η εθνική οδός Κορίνθου-Τριπόλεως στο ρεύμα προς Τρίπολη, καθώς λόγω της πυκνής χιονόπτωσης «δίπλωσαν» νταλίκες. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και στις δύο κατευθύνσεις, ωστόσο το ρεύμα προς Αθήνα άνοιξε λίγο πριν από τις 9. Σύμφωνα με την εταιρεία Μορέας που έχει την ευθύνη του δρόμου, για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος άμεσα κινητοποιήθηκαν τα συνεργεία.
Προβλήματα σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου
Στην Αργολίδα, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες από το 32ο έως το 70ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ναυπλίου-Λυγουριού-Κρανιδίου και στο επαρχιακό δίκτυο των δημοτικών ενοτήτων Αχλαδοκάμπου, Καρυάς και Λιμνών. Στην Αρκαδία, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην εθνική οδό Τρίπολης-Πάτρας, από το 37ο χιλιόμετρο έως τα όρια με το νομό Αχαΐας, στην εθνική οδό Λεβιδίου-Νεμέας, στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Σπάρτης από το 10ο έως το 24ο χιλιόμετρο, στις επαρχιακές οδούς 'Αστρους-Αγίου Πέτρου, ‘Αστρους-Καστανίτσας και Λεωνιδίου-Κοσμά, καθώς και στην δασική οδό 'Ανω Οστρακίνα (χιονοδρομικό κέντρο)-Βυτίνα. Στην Λακωνία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων έχει από το 13ο χιλιόμετρο έως το 14ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αγίου Δημητρίου Ζάρακος-Κρεμαστής, ενώ διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες από το 24ο έως το 45ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Τρίπολης - Σπάρτης και στην επαρχιακή οδό Καρυών-Βρεσθένων.
Αναλυτικά σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Δ.Α. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Επ. Ο. Ξυλοκάστρου – Τρικάλων από το 18ο χλμ. Επ. Ο. Τρικάλων – Καρυάς από το 1ο χλμ. Επ. Ο. Δερβενίου – Γκούρας από το 16ο χλμ. Επ. Ο. Γκούρας – Κιάτου από το 9ο χλμ. έως 16ο χλμ. Επ. Ο. Γκούρας – Δερβενίου από το 10 ο χλμ. έως 18ο χλμ. Επ. Ο. Γκούρας – Λυκουριάς από το 10 ο χλμ. έως 18ο χλμ. Επ. Ο. Περαχώρας-Σχοίνου από το 1ο χιλιόμετρο και άνω. Δ.Α. ΛΑΚΩΝΙΑΣ Ε.Ο. Τρίπολης – Σπάρτης από το 24ο έως το 45ο χλμ Ε.Ο. Καρυών-Βρεσθένων. Δ.Α. ΑΧΑΙΑΣ Ε.Ο. Καλαβρύτων Διακοπτού (μέσω Ι.ΜΜ. Σπηλαίου) Ε.Ο. Καλαβρύτων Πατρών (μέσω Χαλανδρίτσας) Επ. Ο. Κλειτορίας - Καλαβρύτων (μέσω Λουσών). Επ. Ο. Κλειτορίας - Καλαβρύτων (μέσω Πριολίθου) Επ. Ο. Κλειτορίας - Γκούρας (μέσω Λοικουριάς) Επ. Ο. Καλαβρύτων - Χιον. Κέντρου Επ. Ο. Καλαβρύτων - Αιγίου (μέσω πτέρης) Π.Ε.Ο Κλειτορίας – Αροανίας έως και Ψωφίδα (μέσω Αυχαίνα Πριολίθου) Δ.Α. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Ε.Ο. Ναυπλίου-Λυγουριού-Κρανιδίου, από το 32ο έως το 70ο χλμ Ε.Ο. Ενοτήτων Αχλαδόκαμπου , Καρυάς και Λιμνών Δ.Α. ΑΡΚΑΔΙΑΣ Εθ. Ο. Τρίπολης –Πάτρας (111), από το 37ο χιλιόμετρο έως όρια με Νομό Αχαΐας Εθ. Ο. Λεβιδίου - Νεμέας. Ε.Ο. Άστρους-Αγίου Πέτρου Ε.Ο. ‘Αστρους - Καστανίτσας Ε.Ο. Από το 10ο χλμ. έως το 24ο χλμ της Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης Δ.Ο Άνω Οστρακίνα (χιονοδρομικό κέντρο) - Βυτίνα Δ.Α. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ε.Ο. Καλαμάτας – Σπάρτης, από το 25ο χ/θ έως 42 χ/θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages