ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ...

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ...

Share This
Στα όσα δημοσιεύτηκαν και αναφέρονταν στο… κλείσιμο του στρατοπέδου της Καλαμάτας αντιδρά μεταξύ άλλων ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας , Γιάννης Λαμπρόπουλος. Σε ανακοίνωσή του, σημειώνεται: «Όπως έγινε γνωστό, έχει αποφασισθεί το κλείσιμο του Στρατοπέδου της Καλαμάτας, που συνέδεσε την παρουσία του, με μεγάλες δόξες και νίκες στους αγώνες για ελευθερία και ανεξαρτησία της Πατρίδος μας. Πιστεύω, ότι είναι αναγκαία η συνέχιση της λειτουργίας του, για τους παρακάτω λόγους:
 1. Είναι καινούργιο, που σημαίνει ότι έχει το μικρότερο, σε σύγκριση με όλα τα άλλα κέντρα στην Ελλάδα, κόστος συντήρησης και λειτουργίας.
 2. Επειδή είναι πολύ καλές οι κτηριακές εγκαταστάσεις και οι χώροι εκπαίδευσης, σε συνδυασμό με τις άριστες κλιματολογικές συνθήκες της Καλαμάτας, προσφέρεται, όσο κανένα άλλο, για την καλύτερη εκπαίδευση των νεοσυλλέκτων.
 3. Μπορεί να εξυπηρετήσει ολόκληρη την Πελοπόννησο, για το Πεζικό, ώστε να μην αναγκάζονται να μετακινούνται μακριά γονείς και στρατεύσιμοι, τουλάχιστον για τον πρώτο μήνα της θητείας, και να επιβαρύνονται οικονομικά.
 4. Στηρίζει οικονομικά πολλά επαγγέλματα και γενικότερα την πόλη της Καλαμάτας σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία. Εύχομαι να ακουστεί και η φωνή όλων των Μεσσηνίων, που δεν επιθυμούν το ΛΟΥΚΕΤΟ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages