ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ σε τρεις πασιγνωστές μάρκες ελαιόλαδου - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ σε τρεις πασιγνωστές μάρκες ελαιόλαδου

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ σε τρεις πασιγνωστές μάρκες ελαιόλαδου

Share This
Την πρόθεσή της, να προχωρήσει στην πώληση των ελαιολάδων της ανακοίνωσε  η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas.
Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «η πώληση θα αφορά τις μάρκες Άλτις, Ελάνθη και Solon», αλλά και το εργοστάσιο παραγωγής τους, με αντίστοιχη μεταφορά των εργαζομένων στον νέο αγοραστή, όταν αυτός προκύψει. Ωστόσο, η εταιρεία διευκρινίζει ότι η διατήρηση παραγωγικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα παραμένει στρατηγική επιλογή.
Αναλυτικά η ανακοινωση της εταιρείας
«Σε συνέχεια της επαναξιολόγησης, σε παγκόσμιο επίπεδο, των στρατηγικών επιλογών της Unilever για την κατηγορία των μαργαρινών, η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas σήμερα γνωστοποιεί την πρόθεσή της, να προχωρήσει στην πώληση των ελαιολάδων της. Η πώληση θα αφορά τις μάρκες Άλτις, Ελάνθη και Solon.
Η μεταφορά των μαρκών αναμένεται να περιλαμβάνει το εργοστάσιο ελαιολάδου στην Πειραιώς, καθώς και τους εργαζόμενους σε αυτή την προϊοντική κατηγορία.
Επίσης, καθώς η διατήρηση παραγωγικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα παραμένει στρατηγική επιλογή, η Unilever αποφάσισε να μεταφέρει πρόσθετη παραγωγή προϊόντων οικιακής φροντίδας στο εργοστάσιο του Ρέντη. Με αυτόν τον τρόπο, το συγκεκριμένο εργοστάσιο διατηρεί την ανταγωνιστικότητά του ανάμεσα στα εργοστάσια της Unilever στην Ευρώπη.
Η Ελλάδα παραμένει προτεραιότητα για την Unilever και η αναδιάρθρωση αυτή του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου αναμένεται να συμβάλει στην βελτίωση των προοπτικών ανάπτυξης και κερδοφορίας της τοπικής εταιρείας, ενώ θα δώσει την ώθηση για εστίαση σε στρατηγικές κατηγορίες και επένδυση σε νέα προϊόντα στην τοπική αγορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages