ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ

ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ

Share This
ΝΕΑ επίθεση όπως κάθε φορά εξαπέλυσε στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον «…τον μεγαλύτερο ψεύτη» ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, υψώνοντας κατακόρυφα τους τόνους.
Σε μια ομιλία που σημείο αναφοράς της αποτέλεσε το δείπνο που είχε εισητήριο για τους θαμώνες ο κ. Γεωργιάδης ήταν ο προσκεκλημένος της ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ Καλαμάτας και στάθηκε μεταξύ άλλων και στην κυβέρνηση Σαμαρά και το έργο της σημειώνοντας  «…μου δώσατε την ευκαιρία να μιλήσω στην Καλαμάτα, μια πόλη που λατρεύω, ενώπιον του καλύτερου Πρωθυπουργού που είχε η Ελλάδα στα χρόνια της κρίσης και γι’ αυτό αισθάνομαι μεγάλη τιμή».
Στις χαρακτηριστικές του αναφορές:
 «Ο Ελληνικός λαός δεν θα ξεχάσει ποτέ τι έκανε η πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς και ο Τσίπρας στα εθνικά μας συμφέροντα»
 «Η Ελλάδα χρειάζεται έναν νοικοκύρη όπως ο Κ. Μητσοτάκης μετά από αυτή τη λαίλαπα που δεν άφησαν τίποτε όρθιο, πείτε μου έναν τομέα που πάμε καλύτερα…» «Οι άνθρωποι δεν έχουν φρένο… Το μόνο που δεν μπορούν να πουν είναι αλήθεια…»
«Ισχυρίζομαι και λέω βάσιμα ότι ο Αλ. Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης…» «Δεν τους φοβόμαστε καθόλου γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Δεν θα τους ξεχάσουμε όλους αυτούς τους σκευωρούς με τίποτε… Θα πετάξουνε λάσπη…»
«Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς αυτά που έγιναν στο Μάτι» «Ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν στις σκευωρίες που λένε. Δεν έχουν κανένα όριο.ν… Η μοναδική τους στόχευση είναι η παραμονή τους στην εξουσία»
«Όσα ΜΑΤ και να έχει δίπλα του ο κ. Τσίπρας πήγε νύχτα στην Θεσσαλονίκη, ούτε ο Σαντάμ Χουσείν να ήταν, ούτε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, μην… τυχόν και συναντήσει κανέναν πολίτη ο αυτοκράτορας… όσους και να έχει η ψήφος του Ελληνικού λαού θα τον στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας»
«ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ»
Πάντως, πέρα από τα πολιτικά που κυριάρχησαν το κλείσιμο της ομιλίας του κ. Γεωργιάδη ήταν καταλυτικό για την υπόθεση Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο κ. Γεωργιάδης έστειλε το μήνυμα προς όλους για τους τίτλους τέλους με Τατούλη αναφέροντας:
«Το ποιόν θα στηρίξουμε θα τον ανακοινώσει ο Πρόεδρός μας… Θα κάνω όμως εδώ μια εξαίρεση για να σας πω ποιον σίγουρα δεν θα στηρίξουμε… Να είμαστε όλοι συνεννοημένοι μεταξύ μας! Κανένας Νεοδημοκράτης δεν πρόκειται να ψηφίσει ξανά τον Πέτρο Τατούλη για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Ένας άνθρωπος που ευεργετήθηκε από την παράταξή μας, που τον συγχώρησε η παράταξή μας, που τον στήριξε η παράταξή μας και αυτός φέρθηκε με τρόπο πραγματικά αχαρακτήριστο (δεν λέει όμως το γιατί). Θα πάμε με δική μας υποψηφιότητα που θα την ανακοινώσει ο Πρόεδρός μας Κ. Μητσοτάκης όταν έρθει η ώρα. Έχει έρθει η ώρα η ΝΔ να εκλέξει έναν δικό της Περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο για τον οποίο θα είμαστε υπερήφανοι».( όπως συνέβη και τότε που δόθηκε το χρίσμα στον κ.Δράκο και πήγε άπατο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages