Διεθνές Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής στην Καλαμάτα - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Διεθνές Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής στην Καλαμάτα

Διεθνές Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής στην Καλαμάτα

Share This
Στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην Τέντα θα χτυπά από τη Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου η καρδιά της ρυθμικής γυμναστικής, καθώς η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει για 28η χρονιά το Διεθνές Κύπελλο «Kalamata Cup» και για 7η συνεχόμενη φορά το «Elegant Cup». Τους αγώνες που είναι με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας , διοργανώνει ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και Κυριακή 23 από 9.30 το πρωί έως τις 7 το βράδυ. Ο αθλητικός χώρος της Τέντας θα πλημμυρίσει από μουσικές και αθλήτριες που θα διαγωνιστούν διεκδικώντας μία θέση στο βάθρο. Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 5:30 το απόγευμα. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 6:30 το απόγευμα της Κυριακής και θα ακολουθήσει η τελετή λήξης και οι απονομές.
Στους αγώνες θα λάβουν συνολικά μέρος 400 αθλήτριες από 44 Συλλόγους και 2 χώρες.
Οι αθλήτριες του ατομικού θα αγωνιστούν στις κατηγορίες των Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων, Ελπίδων και οι ομάδες του ανσάμπλ στις κατηγορίες Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων.
Τα νέα της προγράμματά θα παρουσιάσει η Εθνική μας ομάδα Ensemble Γυναικών η οποία διεκδικεί την πρόκριση στην Ολυμπιάδα τον προσεχή Μάιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Κίεβο καθώς και το ομαδικό Νεανίδων.
Μαζί μας θα βρίσκεται στη φετινή διοργάνωση και η πρωταθλήτρια του Ατομικού και μέλος της προ-Ολυμπιακής ομάδας Ελένη Κελαϊδίτη, η οποία θα παρουσιάσει τα καινούργια προγράμματά της, που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στην πρώτη της φετινή διεθνή εμφάνιση, στο γκραν πρι της Μόσχας.
Η Ελένη Κελαϊδίτη προετοιμάζεται για να διεκδικήσει και να κατακτήσει την Ολυμπιακή πρόκριση μέσα από τη σειρά των τεσσάρων παγκοσμίων κυπέλλων, που θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο με έπαθλο μία θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Να σημειωθεί ακόμα ότι θα υπάρχει έντονη Μεσσηνιακή εκπροσώπηση με αθλήτριες του Διοργανωτή φορέα «ΦΟΚ», του « Ίκαρου», του «Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας» και της «Νίκης».
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Σας περιμένουμε όλους εκεί , να απολαύσετε, να ενθαρρύνετε, να χειροκροτήσετε την προσπάθεια των αθλητριών και να στηρίξετε μία εκδήλωση που είναι θεσμός για την πόλη μας και την κάνει για τρεις μέρες να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναφορικά με τη Ρυθμική Γυμναστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages