Συνάντηση Δημάρχου Πατρών-Σπηλιόπουλου για το Σιδηρόδρομο Πελοποννήσου - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Συνάντηση Δημάρχου Πατρών-Σπηλιόπουλου για το Σιδηρόδρομο Πελοποννήσου

Συνάντηση Δημάρχου Πατρών-Σπηλιόπουλου για το Σιδηρόδρομο Πελοποννήσου

Share This
Εγινε επίσκεψη του νέου Δημάρχου Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη μαζί με συνεργάτες του και στελέχη του Δήμου στα γραφεία της ΕΡΓΑ ΟΣΕ ΑΕ, όπου και έγινε εκτενής συζήτηση και ενημέρωση
από το Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Κων/νο Σπηλιόπουλο και στελέχη της ΕΡΓΑ ΟΣΕ ΑΕ . Η ενημέρωση αφορούσε :
1)    Την εξέλιξη όλων των έργων από το Κιάτο μέχρι τη Πάτρα, καθώς επίσης και των χρονοδιαγραμμάτων, χρηματοδοτήσεων και χαρακτηριστικών αυτών.
2)    Την πρόταση που υπάρχει και πρόκειται να μελετηθεί από σύμβαση την οποία θα αναθέσει η ΕΡΓΑ ΟΣΕ ΑΕ και αφορά στην διέλευση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής από τη πόλη των Πατρών και τη σύνδεση με το νέο λιμένα, η οποία και θα συνδυαστεί με τη λειτουργία του Προαστιακού, την ευρύτερη λειτουργία της πόλης και το άνοιγμα του μετώπου της πόλης προς τη θάλασσα.
3)    Την εξέλιξη και την ωρίμανση των μελετών και έργων από την Πάτρα μέχρι το Πύργο και τη Καλαμάτα.

Ο κ. Δήμαρχος και τα στελέχη – συνεργάτες που τον συνόδευαν, αφού ενημερώθηκαν διεξοδικά, αναγνώρισαν τη σπουδαιότητα του έργου για τη Πάτρα, την ευκαιρία χρηματοδότησης και ολοκλήρωσης που παρουσιάζεται και συμφώνησε με το Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΑ ΟΣΕ ΑΕ, να έχουν στενή και συστηματική συνεργασία κατά τη φάση υλοποίησης της μελέτης για τη διέλευση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής από τη πόλη των Πατρών, για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος για την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages