Νέος αγωγός ομβρίων για επίλυση προβλημάτων απορροής στην οδό Φαρών - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Νέος αγωγός ομβρίων για επίλυση προβλημάτων απορροής στην οδό Φαρών

Νέος αγωγός ομβρίων για επίλυση προβλημάτων απορροής στην οδό Φαρών

Share This


 Επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του έργου «Κεντρικός συλλεκτήρας ομβρίων Ζώνης Ι Καλαμάτας» στη Δ.Ε. Καλαμάτας του Δήμου Καλαμάτας της Π.Ε. Μεσσηνίας με φορέα έργου τη Δ.Ε.Υ.Α. Καλαμάτας, θα γνωμοδοτήσει κατά την 1η/2021 συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021.

Υπενθυμίζεται ότι με παρέμβαση του Δημάρχου, πρόσφατα αντιμετωπίστηκαν προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί σε γραφειοκρατικό επίπεδο και πλέον -μετά τις απαραίτητες εγκρίσεις- έχει ξεκινήσει η διαδικασία διεκδίκησης χρηματοδότησης του έργου.

Το έργο αφορά τον κεντρικό συλλεκτήρα ομβρίων ζώνης Ι Καλαμάτας που θα ξεκινά από τη διασταύρωση των οδών Ευριπίδου και Ακρίτα και θα οδηγεί τα όμβρια μιας μεγάλης νότιας ζώνης της Καλαμάτας στη θάλασσα, έξω από τον προλιμένα. Ο νέος αγωγός θα αποσυμφορήσει τον υπάρχοντα της Φαρών και θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις περιοχές ανατολικά αυτής και με κατεύθυνση προς νότο, από τις οποίες διέρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages