Αγορές με click away και ραντεβού -Ανοιχτά τα Γυμνάσια σε όλη τη χώρα, κλειστά τα Λύκεια στις «κόκκινες» περιοχές - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Αγορές με click away και ραντεβού -Ανοιχτά τα Γυμνάσια σε όλη τη χώρα, κλειστά τα Λύκεια στις «κόκκινες» περιοχές

Αγορές με click away και ραντεβού -Ανοιχτά τα Γυμνάσια σε όλη τη χώρα, κλειστά τα Λύκεια στις «κόκκινες» περιοχές

Share This

 


Σε εξέλιξη είναι η σύσκεψη των ειδικών του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορoνοϊού στη χώρα, με την Αττική να βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς αναμένεται να μπει στο «κόκκινο» με σκληρό lockdown.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχετικά με το λιανεμπόριο στην Αττική, οι ειδικοί εισηγούνται να λειτουργήσουν τα καταστήματα με click away και με click in shop, δηλαδή με ραντεβού τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και τα κοσμηματοπωλεία.

Όσον αφορά στα σχολεία και συγκεκριμένα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια που είχε αποφασιστεί να ανοίξουν την 1η Φεβρουαρίου, οι ειδικοί εισηγήθηκαν να ανοίξουν τα γυμνάσια σε όλη τη χώρα, ενώ ν παραμείνουν κλειστά Λύκεια στις κόκκινες περιοχές.
Στις Εκκλησίες θα επιτρέπεται να βρίσκονται μέσα μέχρι 9 άτομα, ενώ θα ανοίξουν από τη Δευτέρα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, εκτός από τις κόκκινες περιοχές.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages