ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χλοοτάπητας στο στάδιο της Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χλοοτάπητας στο στάδιο της Μεσσήνης

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χλοοτάπητας στο στάδιο της Μεσσήνης

Share This


 Το Δ.Σ του Γυμναστικού και Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Μεσσήνης ο Πάμισος, ευχαριστεί θερμά την Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κο. Γιώργο Αθανασόπουλο και τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κο. Μπάμπη Μακρή, που από την πρώτη ημέρα που ανέλαβαν, έχουν δείξει το πραγματικό τους ενδιαφέρον για τον σύλλογο μας, αλλά και γενικότερα για όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας.

Από τον περασμένο Απρίλιο έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης και εντός των ημερών ξεκινάει το έργο «Αναβάθμιση Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης» το οποίο περιλαμβάνει:

▪︎ Κατασκευή ελαστικού τάπητα (ταρτάν).

▪︎ Τοποθέτηση 400 καθισμάτων στις εξέδρες.

▪︎ Ηλεκτροφωτισμός Σταδίου.

Παράλληλα θα γίνουν εργασίες για την αντικατάσταση υποστρώματος και τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Ένα πάγιο αίτημα της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια για το οποίο δεν έγινε ποτέ καμία ουσιαστική παρέμβαση. Ήταν απαράδεκτο για μια ομάδα σαν τον Πάμισο Μεσσήνης να αγωνίζεται σε ένα τέτοιο κακό αγωνιστικό χώρο και να φιλοξενεί ομάδες εθνικών κατηγοριών.

Μετά την επιμονή του Δ.Σ., γνωρίζοντας και η Δημοτική Αρχή την αναγκαιότητα για καινούριο χλοοτάπητα, είμαστε ευτυχείς που από την νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα έχουμε ένα σύγχρονο και κατάλληλο πλέον χώρο για ποδόσφαιρο. Οι παρεμβάσεις που κάνει ο Δήμος σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, θα έχει σαν αποτέλεσμα να αυξηθούν οι αθλητικές επιλογές της νεολαίας και να δοθεί ολοκληρωμένη διέξοδος στη σωστή κατεύθυνση για τις νέες γενιές.

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 αντιπροσωπεία του Δ.Σ Γ.Π.Σ Πάμισος Μεσσήνης είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεσσήνης κο. Γιώργο Αθανασόπουλο και τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κο. Μπάμπη Μακρή στο Δημαρχείο Μεσσήνης, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου. Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούμε για τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης και να συναινέσουμε να ξεκινήσουν οι εργασίες άμεσα.

Δεδομένου ότι αυτή την στιγμή η ομάδα μας δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγο της διακοπής του πρωταθλήματος και επειδή δεν υπάρχει σαφή εικόνα για την επανέναρξη του, συμφωνήσαμε να ξεκινήσουν οι εργασίες το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε το διάστημα απραγίας και το γήπεδο να είναι έτοιμο για την νέα σεζόν, όπου ευελπιστούμε και ευχόμαστε να έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα μας και να δώσουμε τους αγώνες στην ανακαινισμένη έδρα μας παρουσία των φιλάθλων μας που είναι και η δύναμη μας.

Με τιμή, το Δ.Σ.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages