ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This

 Σήμερα, φοιτητές από την Καλαμάτα συνέχισαν τις συμβολικές κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, τηρώντας τα μέτρα προστασίας, ενώνοντας τη φωνή τους με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις της χώρας!

Οι χιλιάδες φοιτητές που βγήκαν σήμερα στους δρόμους, εκφράζοντας την αγανάκτηση μιας ολόκληρης γενιάς για το λουκέτο διαρκείας στα Πανεπιστήμια και τα κυβερνητικά σχέδια καταστολής, απέδειξαν ότι έχουν τη δύναμη να επιβάλουν το δίκιο τους, σπάζοντας τις απαράδεκτες απαγορεύσεις της κυβέρνησης στην πράξη.

Το σχέδιο της κυβέρνησης για "δια ζώσης καταστολή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση" δε θα περάσει!

Ένα χρόνο τώρα η κυβέρνηση δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολών (όπως προσλήψεις καθηγητών, καθαριστριών, υγειονομικού προσωπικού, δωρεάν rapid test στο πανεπιστήμιο κ.α.)! Την ίδια στιγμή που μειώνουν τον προϋπολογισμό για την Παιδεία κατά 8%, και για τη φοιτητική μέριμνα 39%, δίνουν ένα σκασμό λεφτά για τα Rafale και τα εξοπλιστικά του ΝΑΤΟ.

 Οι σπουδές είναι σε αναμονή, υπάρχουν φοιτητές που δεν έχουν μπει καν στο αμφιθέατρο! <<Θέλουμε να γίνουμε ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΞΑΝΑ>>, φώναξαν και πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages