Αποκαλύψεις για το... πάρτι με τις προμήθειες από τον Χ. Γιάνναρη - Τί φέρνει ο νέος σχεδιασμός - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αποκαλύψεις για το... πάρτι με τις προμήθειες από τον Χ. Γιάνναρη - Τί φέρνει ο νέος σχεδιασμός

Αποκαλύψεις για το... πάρτι με τις προμήθειες από τον Χ. Γιάνναρη - Τί φέρνει ο νέος σχεδιασμός

Share This
Ιδιαίτερη αίσθηση για το... πάρτι των προμηθειών στον χώρο της υγείας προκάλεσαν τα στοιχεία που παρουσίασε φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST o Πρόεδρος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας.
Ο Μεσσήνιος Χρήστος Γιάνναρης τόνισε πως υπάρχουν ζητήματα που είναι απόρροια του κακού σχεδιασμού και αυτά πρέπει να ανατραπούν. "πώς είναι δυαντόν για τις προμήθειες του 2014 να τρέχει το πρόγραμμα του 2011", αναρωτήθηκε, σημειώνοντας πως το 2011 μόνο στα νοσοκομεία έγιναν 6.500 διαγωνισμοί προμηθειών!!! και ανάλογα αρκετοί και στις ΔΥΠΕ. Έβαλε ως στόχο τον ανασχεδιασμό και την αντιμετώπιση των παθογενειών και το να ανέβει ο πήχυς για τους κεντρικούς διαγωνισμούς από την Επιτροπή από το 4-5% στο 25% το 2013. Με αξία και η αναφορά του κου Γιάνναρη για τα πολιτικά δρώμενα αφού ο ίδιος δοκιμάστηκε και εκλέχθηκε για 2η φορά στην Π.Ε. της Ν.Δ. Μεταξύ άλλων τόνισε: "...μας γεμίζει με ελπίδα και αισιοδοξία το γεγονός πως ανανεώνεται και διευρύνεται δυναμικά η Ν.Δ. και είμαστε έτοιμη στην πρόκληση να τα αλλάξουμε όλα. Ήδη η κοινωνία ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού για υπέρβαση και ενότητα και προχωράμε στο δρόμο για την αναγέννηση της χώρας. Δεν αρκεί μόνο το όραμα, θέλει και σχέδιο και αποφασιστικότητα, που εμείς το αποδεικνύουμε καθημερινά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages