Περιφέρεια Πελοποννήσου, φορείς και πολίτες με στόχο την Ανάπτυξη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Περιφέρεια Πελοποννήσου, φορείς και πολίτες με στόχο την Ανάπτυξη

Περιφέρεια Πελοποννήσου, φορείς και πολίτες με στόχο την Ανάπτυξη

Share This
Το μήνυμα της «Μυθικής Πελοποννήσου» πλημμύρισε την πλατεία Κλαυθμώνος, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια, την Πέμπτη το απόγευμα, της ομώνυμης έκθεσης που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα 7 επιμελητήρια της Πελοποννήσου. Τα εγκαίνια, πραγματοποιήθηκαν από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, ο οποίος τόνισε ότι «μέσα σε τρία χρόνια η Περιφέρεια Πελοποννήσου κατέστη η 2η Περιφέρεια σε εξαγωγές, από τις τελευταίες θέσεις στις οποίες βρισκόταν. Με τον τρόπο αυτό δείχνουμε έμπρακτα ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές μπορούμε να τα καταφέρουμε» Παρόντες ήταν ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Πάνος Λειβαδάς, ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Μενέλαος Δασκαλάκης, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος, η αντιδήμαρχος Αθηναίων κυρία Εύα Κοντοσταθάκου, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος άλλων συμμετεχόντων. Κατά την τελετή των εγκαινίων, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, σημείωσε τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η Περιφέρεια την προσπάθεια για εξωστρέφεια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί, στο ξεκάθαρο μήνυμα που προκύπτει. «Φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είμαστε παρόντες, πιο βελτιωμένοι και πιο άμεσοι.
Η Πελοπόννησος, βγαίνει τολμηρά και αποφασίστηκα μπροστά. Θεμελιώνουμε καινούριες αρχές, νέες αντιλήψεις. Απευθυνόμαστε στους ανθρώπους μας, τους καθιστούμε συμμέτοχους και τους στηρίζουμε» «Αυτή την πρώτη τριετία ρίξαμε το βάρος μας στις υποδομές. Τώρα πλέον είναι η στιγμή να ανοίξουμε δρόμο στον άνθρωπο, γιατί η ανάπτυξη θα πρέπει να έχει κατεξοχήν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και τον πολίτη ως σημείο αναφοράς. Το αναπτυξιακό μας σχέδιο δίνει ιδιαίτερο βάρος στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν οικογενειακό χαρακτήρα. Ούτε μία μικρομεσαία επιχείρηση δεν θα πρέπει να κλείσει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages