Κορυφή η Μεσσηνία σε ενταγμένα έργα για ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κορυφή η Μεσσηνία σε ενταγμένα έργα για ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Κορυφή η Μεσσηνία σε ενταγμένα έργα για ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Share This
Με αφορμή την ολοκλήρωση ένταξης και των δυνητικά δικαιούχων επενδυτών, στα πλαίσια του τελευταίου κύκλου του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΠΕΠ) «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών», το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ενημερώνει πως ο Νομός Μεσσηνίας καταλαμβάνει την 1η θέση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με αριθμό τελικών ενταγμένων έργων 194 σε σύνολο 711 και με προϋπολογισμό 28,76 εκ. ευρώ σε σύνολο 94,92 εκατ. ευρώ. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση:
"Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο πλαίσιο των στόχων του για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στη Μεσσηνία, στηρίζει ενεργά υποψήφιους, νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες, εξασφαλίζοντας την πρόσβαση τους σε επιδοτούμενα επιχειρησιακά προγράμματα, με σκοπό την ουσιαστική ενίσχυση αλλά και την απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ. Το πρόγραμμα Ενίσχυση ΜμΕ (μεταποίηση, τουρισμός, εμπόριο-υπηρεσίες) βρίσκεται στο στάδιο υλοποίησης του προγράμματος και παρακολούθησης των εγκεκριμένων έργων και προς τούτο σας πληροφορούμε ότι μπορείτε να υποβάλετε τα "Αιτήματα Πιστοποίησης Δαπανών" στα γραφεία του Επιμελητηρίου (πλατεία 23ης Μαρτίου), υπεύθυνη κα. Κατερίνα Μαστοράκη, τηλ. 2721062200."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages