ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΕ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΕ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΕ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This
Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, συνεργείο του Δήμου Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, πόντισε πλωτούς σημαντήρες, με τους οποίους οριοθετούνται πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου Καλαμάτας. 
Οι σημαδούρες ποντίσθηκαν στην περιοχή από την ακτή Ανάστασης μέχρι τη Μικρή Μαντίνεια (όρια Δήμου Καλαμάτας και Δήμου Δυτικής Μάνης).
Σημειώνεται πως με απόφαση του Κεντρικού Λιμενάρχη Καλαμάτας και για την αποτελεσματική προστασία των λουομένων, των αλιέων και των χειριστών σκαφών κατά τη θερινή περίοδο, απαγορεύεται η κυκλοφορία πάσης φύσεως μηχανοκίνητων και ιστιοπλοϊκών σκαφών έως 30 Σεπτεμβρίου στις κάτωθι θαλάσσιες περιοχές (πολυσύχναστες πλαζ) του Δήμου Καλαμάτας:
1) Ανατολική Παραλία
2) Παραλία Αλμυρού
3) Παραλία Μικράς Μαντίνειας.
Όλες αυτές οι περιοχές οριοθετούνται με κίτρινους σημαντήρες.
Επίσης, ισχύει η ίδια απαγόρευση και 200 μέτρα εξωτερικά από τους σημαντήρες για τα θαλάσσια μοτοποδήλατα (jet-ski) ή 100 μέτρα για τα λοιπά μηχανοκίνητα σκάφη.
Ακόμη, απαγορεύεται η έξοδος των λουομένων από τις θαλάσσιες περιοχές που οριοθετούνται με κίτρινους σημαντήρες στις πολυσύχναστες πλαζ, ενώ στις οριοθετημένες περιοχές και 100 μέτρα έξω από αυτές απαγορεύεται η αλιεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages