ΠΗΡΕ ΖΩΗ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΗΡΕ ΖΩΗ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

ΠΗΡΕ ΖΩΗ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

Share This
Οδεύει προς ολοκλήρωση η κατασκηνωτική περίοδος για παιδιά στην κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.400 μέτρων στον Ταΰγετο, σε μαγευτικό φυσικό περιβάλλον. Τα παιδιά χαίρονται τη φύση και επιδίδονται σε διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, εκτός από την αναψυχή.
Η κατασκήνωση λειτουργεί φέτος χάρη στην κάλυψη των εξόδων της, που αναμένεται να ξεπεράσουν τις 100.000 ευρώ, εξ ολοκλήρου από το Δήμο Καλαμάτας, δεδομένου ότι το Υπουργείο Εσωτερικών δεν απέστειλε επιχορήγηση.
Αύριο, Παρασκευή 7 Αυγούστου, ολοκληρώνεται η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος, με 70 παιδιά, 35 αγόρια και ισάριθμα κορίτσια, καθώς και με 10 στελέχη, που ξεκίνησε την Τρίτη 28 Ιουλίου 2015.
ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!
Χθες, Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015, κορυφώθηκε η διασκέδαση, καθώς ο εθελοντής Δημήτρης Αναστασόπουλος, ιδιοκτήτης της σχολής χορού Just dance και παλιός κατασκηνωτής, επισκέφθηκε την κατασκήνωση και επί 5 ώρες δίδαξε στα παιδιά χορούς latin, zumba και hip hop.
DSC06005 Medium
ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ, ΜΠΑΛΕΣ, ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ
KATASKINOSI-KALAMATA- Medium
DSC06001 Medium
Σημειώνεται ότι σε συνέχεια της επίσκεψης του Δημάρχου τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015, τα υλικά και μέσα της κατασκήνωσης εμπλουτίσθηκαν με μία επιπλέον τηλεόραση 42 ιντσών, καθώς και με βιβλία, μπάλες κάθε είδους και δεκάδες επιτραπέζια παιχνίδια, ώστε να υπάρξει παραπέρα αναβάθμισή της.
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ
Αύριο Παρασκευή, με την ολοκλήρωση της κατασκηνωτικής περιόδου για παιδιά, θα αρχίσει η δεύτερη κατασκηνωτικής περίοδος, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παραθερίσουν 75 ηλικιωμένοι από τις 7 μέχρι τις 16 Αυγούστου. Οι ηλικιωμένοι προέρχονται από τα Α΄ και Β΄ ΚΑΠΗ Καλαμάτας και το ΚΑΠΗ Φιλιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages