ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Share This
Την έμπρακτη συμπαράσταση των εργαζόμεων, των συνδικάτων, των μαζικών φορέων, ζητούν οι αγρότες του μπλόκου του Ασπροχώματος, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Συντονιστικής τους Επιτροπής, στην οποία υπογραμμίζεται ακόμη ότι με τη Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν υπάρχει καμία σχέση αλλά αντίθετα ότι το μόρφωμα αυτό είναι εχθρός του λαού και των αγροτών. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τον Θανάση Πετράκο, η Συντονιστική Επιτροπή τονίζει ότι δεν σημειώθηκε τραμπουκισμός εις βάρος του αλλά και πως τα μπλόκα δεν είναι κολυμπήθρα του Σιλωάμ ώστε να ξεπλένει τις αμαρτίες του για τη στήριξη της κυβέρνησης μέχρι κάποιο σημείο… Ειδικότερα, η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου του Ασπροχώματος έχει ως εξής: 1) Καλούμε όλο το λαό, συνδικάτα, μαζικούς φορείς, σωματεία σε έμπρακτη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα μας για επιβίωση και αξιοπρέπεια.
Συμπαράσταση σημαίνει η ενεργή και πραγματική στήριξη των δίκαιων αιτημάτων μας, όπως έχουν διαμορφωθεί από το Πανελλαδικό Συντονιστικό της Νίκαιας. 2) Καμία συναλλαγή με το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, γιατί είναι εχθροί του λαού και των αγροτών. 3) Τα κόμματα για το αν είναι μαζί μας ή εναντίον μας, κρίνεται στο πλαίσιο των αιτημάτων μας, δεν είναι μαζί μας αυτός που είναι με την ΕΕ και την ΚΑΠ. Τα κόμματα αυτά θα λογοδοτήσουν στο λαό και την αγροτιά. 4) Όσο αφορά τον κ. Πετράκο ποτέ δεν έγινε κανένας τραμπουκισμός, ήταν στέλεχος της κυβέρνησης για πολύ καιρό και τα μπλόκα δεν θα γίνουν κολυμπήθρα του Σιλωάμ για να ξεπλένει της αμαρτίες του κανένας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages