ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This
Still0202_00001.jpg‘’Ένα ευχαριστώ’’ είπε στους Καλαματιανούς και στους Μεσσήνιους ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ιδιαίτερα συγκινημένος για την παρουσία του πρώτη φορά ωςβΠρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της Καλαμάτας. "’Ευχαριστώ για άλλη μία φορά που βρίσκομαι εδώ κοντά σας και ευχαριστώ τόσο όσο γνωρίζετε όλοι σας, όλοι οι Καλαματιανοί. Εδώ γεννήθηκα, μεγάλωσα, διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας μου και ουσιαστικά ουδέποτε αποκόπηκα από αυτές τις ρίζες.
 Απόδειξη ότι ουδέποτε αποκόπηκα ούτε θα αποκοπώ είναι γιατί εδώ κοιμούνται οι γονείς μου… Εδώ στις δύσκολες αλλά και στις εύκολες στιγμές της ζωής μου έβρισκα πάντα καταφύγιο". "Δεν το έκανα ποτέ για λόγους οποιασδήποτε προβολής σας διαβεβαιώ ότι το έκανα γιατί αισθάνομαι ότι όπως ξεκίνησα από εδώ από αυτή την πόλη εδώ μπορώ να βρω τη δύναμη για αυτά που πρέπει να κάνω και αν θέλετε και την έμπνευση ακόμη για κείνα που με συνοδεύουν σε όλες τις ευθύνες που μεγαλώνουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages