ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ..ΣΤΑ "ΒΡΑΧΑΚΙΑ" - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ..ΣΤΑ "ΒΡΑΧΑΚΙΑ"

ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ..ΣΤΑ "ΒΡΑΧΑΚΙΑ"

Share This
"O ανατολικός κυματοθραύστης του λιμένα Καλαμάτας έχει σοβαρά προβλήματα από την εποχή των σεισμών", λέει ο δήμος Καλαμάτας σε ανακοίνωσή του, αλλά δεν λέει τι έχει κάνει τόσο καιρό... Κι όλα αυτά λίγο μετά το δραματικό χθεσινό περιστατικό. Και μάλιστα συνεχίζει πως "... αντιμετώπισή τους θα γίνει μέσα από το master plan και περιλαμβάνει μελέτη και δημοπράτηση γενικής επισκευής, για την οποία είναι αναγκαία γενναία χρηματοδότηση".
Παραπέρα στην ανακοίνωση αναφέρεται "...σημειώνεται ότι ο μόλος σε κάποια σημεία του εμφανίζει αποσάθρωση. Με μέριμνα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, θα υπάρξει προσωρινή αντιμετώπιση, συνδυαζόμενη με τη λήψη μέτρων ασφαλείας. Θα χρησιμοποιηθούν πέτρες και σκυρόδεμα και η ολοκλήρωση των εργασιών αναμένεται μέχρι το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017. Λυπούμαστε για το πρόβλημα που συνέβη στο παιδί, μαζί με την έκφραση συγγνώμης προς τους οικείους του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages