Μαντάς για το ενδεχόμενο απώλειας εξισωτικής ενίσχυσης σε δικαιούχους σύνταξης χηρείας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μαντάς για το ενδεχόμενο απώλειας εξισωτικής ενίσχυσης σε δικαιούχους σύνταξης χηρείας

Μαντάς για το ενδεχόμενο απώλειας εξισωτικής ενίσχυσης σε δικαιούχους σύνταξης χηρείας

Share This
Το ενδεχόμενο να χαθούν επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι οποίες χορηγούνται προς παραγωγούς ορεινών και μειονεκτικών περιοχών, ήταν το αντικείμενο Αναφοράς κοινοβουλευτικού ελέγχου που κατέθεσε ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Μάκη Βορίδη.
Το ζήτημα αφορά ενεργούς παραγωγούς που λάμβαναν έως σήμερα τη λεγόμενη εξισωτική ενίσχυση, ενώ ταυτόχρονα ήταν και λήπτες σύνταξης χηρείας. Όπως καταγράφεται στην αναφορά, οι δικαιούχοι σύνταξης χηρείας λάμβαναν ποσά της τάξης των 50, 100 και 150 ευρώ ανά μήνα και βάσει σχετικής εγκυκλίου του ΟΠΕΚΕΠΕ, πλέον κινδυνεύουν να απολέσουν επιδότηση που αντιστοιχεί σε εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξισωτική ενίσχυση αποτελεί μια πολύτιμη και απαραίτητη βοήθεια, προκειμένου αγρότες ιδιαίτερα μειονεκτικών περιοχών της ελληνικής υπαίθρου να μπορέσουν να παραμείνουν οικονομικά ενεργοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages