Πως θα επηρεάσει το Πάσχα τα κρούσματα - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Πως θα επηρεάσει το Πάσχα τα κρούσματα

Πως θα επηρεάσει το Πάσχα τα κρούσματα

Share This


Μια μικρή αύξηση κρουσμάτων θα έχουμε το Πάσχα, γιατί ο κόσμος θα βρεθεί με τους δικούς του, εκτίμησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, απηύθυνε έκκληση να φροντίσουμε να δούμε τους ανθρώπους μας σε εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια και να μην είναι διαφορετικοί και πολλοί αυτοί που θα συναντηθούμε αυτές τις ημέρες, γιατί κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο.

Μέχρι το εμβόλιο να λύσει το πρόβλημα, πρέπει να προσέξουμε ακόμα, τόνισε ο καθηγητής. Ο ίδιος επισήμανε πως πριν δύο ημέρες κυκλοφόρησε στο επιστημονικό περιοδικό Lancet μια εργασία από τη Σκωτία που έδειξε ότι μόνο με μία δόση της Pfizer μειώθηκαν οι εισαγωγές στα νοσοκομεία. «Άρα, η λύση είναι το εμβόλιο και το καλύτερο είναι αυτό που είναι διαθέσιμο. Είναι εγκληματικό να αλλάζουμε τα εμβόλια μήπως μας τύχει το καλό. Να μη φοβάται ο κόσμος. Να πάει να εμβολιαστεί μαζικά» προέτρεψε.

Για το άνοιγμα του λιανεμπορίου, σημείωσε πως δεν δημιουργεί κίνδυνο. Όπως εξήγησε, υγειονομικά είναι σωστό, γιατί αν δεν πήγαιναν στο λιανεμπόριο και δεν δούλευαν οι άνθρωποι, θα ήταν ο ένας μέσα στο σπίτι του άλλου, με αποτέλεσμα την αύξηση της μεταδοτικότητας.

naftemporik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages