Σπηλιώτης: Στόχος να πάμε τρία επίπεδα πάνω το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σπηλιώτης: Στόχος να πάμε τρία επίπεδα πάνω το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο

Σπηλιώτης: Στόχος να πάμε τρία επίπεδα πάνω το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο

Share This

 


Η κάλπη μίλησε και κράτησε τα ηνία της προεδρίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας στα χέρια του Βασίλη Σπηλιώτη που παραμένει στον προεδρικό θώκο για την επόμενη τετραετία.

«Η κούρσα δεν είναι ακριβώς 5-4, μπορεί η σταυροδοσία να είναι τέτοια, όμως η νίκη της παράταξής μας είναι μεγάλη» εξήγησε, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την παρουσία ή… απουσία του ετέρου υποψηφίου στις υποχρεώσεις προς την Ένωση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν θα υπάρχει συνεργασία γιατί και τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια δεν είχε έρθει ποτέ. Στα πρακτικά μας, στις συζητήσεις μας δεν υπήρξε μια πρόταση δική του».

Για όσα θα φέρει η επόμενη μέρα σε επίπεδο διαχείρισης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας ποντάρει στο πάντρεμα της εμπειρίας και γνώσης των παλιών με την όρεξη και τις ιδέες των καινούργιων, ενώ κύριο μέλημα του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως είπε, θα είναι αρωγή των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα εκτός νομού.

Στους στόχους της επόμενης 4ετίας είναι η ανάδειξη του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου μέσα από στοχευμένες δράσεις όπως η παροχή βοήθειας για την ενεργοποίηση εκ νέου των σωματείων που αδρανοποιήθηκαν αναφέροντας μεταξύ άλλων τους Τσικλητήρα Πύλου και Παπαφλέσσα Χώρας. Παράρτημα της Ένωσης στην «καρδιά» της Τριφυλίας, με γραφείο στα Φιλιατρά που θα παρέχει γραμματειακή υποστήριξη στα σωματεία της περιοχής. Προώθηση των ακαδημιών μέσω της διοργάνωσης αναπτυξιακών πρωταθλημάτων όπως ήταν και η πρωτοβουλία με το Κ14, διαφορετική διοργάνωση στο Κύπελλο, τακτικές συναντήσεις με τα σωματεία με στόχο την συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων. Στις προτεραιότητας και το γηπεδικό πρόβλημα που ταλανίζει πολλές ομάδες του νομού.

Μια ακόμη τομή είναι η άμεση Σύσταση Επιτροπής η οποία θα παρέχει καθοδήγηση στις ομάδες που είτε εκκρεμούν οι αιτήσεις τους για το Μητρώο της ΓΓΑ είτε από την αρχή θα χρειαστεί να συλλέξουν τα απαραίτητα έγγραφα για τον φάκελό τους.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα των play out της Α κατηγορίας και με αφορμή την φημολογία περί μη υποβιβασμού των ομάδων που βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση, την Τρίτη θα ανακοινωθούν όλες οι αποφάσεις για το τί μέλλει γενέσθαι.

Κλείνοντας, έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Εγώ  είμαι το ίδιο για όλους. όπως ήμουν και πριν θα είμαι και τώρα δεν αλλάζει κάτι. 24 ώρες το 24ωρο είμαι παρών και θα συνεχίσω να είμαι παρών. Ο Βασίλης Σπηλιώτης είναι ο ίδιος από τον Μάρτιο του 2018 και θα συνεχίσει να είναι ο ίδιος μέχρι να φύγει από την προεδρία της ΕΠΣ και αυτό θα το επιλέξει πότε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages