10ο Καλαματιανό Καρναβάλι -Κάλεσμα από τους διοργανωτέ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 10ο Καλαματιανό Καρναβάλι -Κάλεσμα από τους διοργανωτέ

10ο Καλαματιανό Καρναβάλι -Κάλεσμα από τους διοργανωτέ

Share This

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το 10ο Καλαματιανό Καρναβάλι το οποίο ύστερα από τα δύσκολα τελευταία χρόνια της πανδημίας επιστρέφει δυναμικά. Στο πλούσιο πρόγραμμα του 10ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, με τις πολλές εκδηλώσεις, τις συναυλίες και τις εκπλήξεις, αναφέρθηκε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best η υπεύθυνη της δι
οργάνωσης Κέλλυ Φερέτου. Αξίζει να σημειωθεί πως η τελετή έναρξης των καρναβαλικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 του μηνός στην πλατεία 23ης Μαρτίου, με παρουσιαστές την Έλενα Κώνστα και τον Σωτήρη Καραμίντζα, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία από το συγκρότημα «The Swingin’ Cats». 
Την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα «Ήχος του Νότου» και το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ είναι προγραμματισμένη η νυχτερινή παρέλαση της οποίας θα ακολουθήσει πάρτι με γνωστούς Dj. Το 10 Καλαματιανό Καρναβάλι Special Edition θα κορυφωθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία Βασ. Γεωργίου, όπου ξεχωρίσεις η συναυλία με την Τάμτα. Παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι η Έλενα Κώνστα και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages