Συνάντηση Τατούλη -Τζήμερου στην Τρίπολη - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Συνάντηση Τατούλη -Τζήμερου στην Τρίπολη

Συνάντηση Τατούλη -Τζήμερου στην Τρίπολη

Share This
Την Τρίπολη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί και συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος, συνοδευόμενος από στελέχη τού κόμματός του.Με δηλώσεις του, από τα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σημείωσε πως η Περιφέρεια και οι θεσμοί πρέπει να ενισχυθούν, γιατί ένα από τα προβλήματα τής Διοίκησης είναι «ο υπερσυγκεντρωτισμός και η ‘δικτατορία’ τού κράτους των Αθηνών».
Προσθέτοντας πως μόνο αν ενισχυθούν οι δομές και οι πόροι μείνουν και
διαχειρίζονται από την Περιφέρεια, ώστε η τοπική κοινωνία να ελέγχει πού πηγαίνουν τα χρήματα και πώς επενδύονται, τότε μπορεί η χώρα να αναπτυχθεί, ενώ τόνισε πως εκτιμά «τη σθεναρή και αποφασιστική στάση του Πέτρου Τατούλη στην πολιτική ζωή».
Ο κ. Τζήμερος επεσήμανε ότι η «Δημιουργία Ξανά» είναι ένα μεταρρυθμιστικό κόμμα, το οποίο εγκαινιάζει ένα νέο πολιτικό λόγο, που ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει, ενώ σημείωσε πως αν μπουν στη Βουλή θα συνεργαστούν με βουλευτές όλων των κομμάτων, γιατί σε όλα τα κόμματα υπάρχουν υγιή στοιχεία.
Επετέθη, τέλος, με σφοδρότητα στον ΣΥΡΙΖΑ, που τον χαρακτήρισε «επικίνδυνο και στερούμενο σοβαρότητας» και ξεκαθάρισε δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας, ενώ εκτίμησε πως η άνοδος τού ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται στην τιμωρία από τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages