Συνελήφθησαν τσιγγάνοι για κλοπές στην Μικρή Μαντίνεια - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνελήφθησαν τσιγγάνοι για κλοπές στην Μικρή Μαντίνεια

Συνελήφθησαν τσιγγάνοι για κλοπές στην Μικρή Μαντίνεια

Share This
Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε οχήματα στη Μεσσηνία.
Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική
έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε οχήματα, στη Σάντοβα και Μικρή Μαντίνεια Μεσσηνίας.
Συνελήφθησαν, χθες (15-6-2012) το μεσημέρι, στην Μικρή Μαντίνεια Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας , τρεις (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 17, 20 και 17, για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οι ανωτέρω, την 14-6-2012 και την 15-6-2012, το μεσημέρι, στη Σάντοβα και τη Μικρή Μαντίνεια Μεσσηνίας, είχαν διαρρήξει τρία (3) οχήματα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.
Στην κατοχή των ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages