Προγραμματική σύμβαση για το δημοτικό στάδιο Μελιγαλά - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Προγραμματική σύμβαση για το δημοτικό στάδιο Μελιγαλά

Προγραμματική σύμβαση για το δημοτικό στάδιο Μελιγαλά

Share This


 Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε την Πέμπτη 4 Μαΐου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Οιχαλίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για την τοποθέτηση ταρτάν στίβου στο δημοτικό στάδιο του Μελιγαλά

Το προϋπολογισμού 258.053,21 ευρώ έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου -μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων- και θα υλοποιηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Η διαδικασία για την δημοπράτηση του πιο πάνω έργου -την προγραμματική σύμβαση για το οποίο εκ μέρους του Δήμου Οιχαλίας υπέγραψε η δήμαρχος Παναγιώτα Γεωργακοπούλου- ξεκινά άμεσα, όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας.

Στόχος του έργου είναι να δημιουργηθεί στο δημοτικό στάδιο Μελιγαλά ένα πλήρες αθλητικό κέντρο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται με ασφάλεια για προπονήσεις από τους αθλούμενους, αλλά και για να πραγματοποιούνται χωρίς προβλήματα οι διάφορες αθλητικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα, που λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΙΣ 5 Π.Ε.

Εξ άλλου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται στην διαδικασία κατανομής -και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες- αθλητικού υλικού, προϋπολογισμού περί τις 250.000 ευρώ.

Το εν λόγω υλικό αφορά όργανα αποκλειστικά για αθλήματα του κλασικού αθλητισμού και θα καταλήξουν σε γήπεδα που φιλοξενούν διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages