Στη φάκα η 27χρονη λησταρχίνα τραπεζών... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στη φάκα η 27χρονη λησταρχίνα τραπεζών...

Στη φάκα η 27χρονη λησταρχίνα τραπεζών...

Share This
Στη ληστεία πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε ο μνηστήρας της συλληφθείσας, ηλικίας 28 ετών, υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας Τρίπολης !!
Νωρίς το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Τρίπολης μια 27χρονη, κάτοικος Τρίπολης, η οποία συνελήφθη την Παρασκευή, για τη ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας της πόλης, που διαπράχθηκε από τρεις ένοπλους με καλάσνικωφ.
Η 27χρονη στο πλαίσιο της προανάκρισης, ομολόγησε την συμμετοχή της στη ληστεία. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, η 27χρονη μετέφερε τους δράστες μετά τη ληστεία, ενώ αναγνώρισε μετά βεβαιότητας από φωτογραφίες που της επεδείχθησαν στα εργαστήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, τον ένα από τους τρεις δράστες, αλβανικής καταγωγής.
Στη ληστεία πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε ο μνηστήρας της συλληφθείσας, ηλικίας 28 ετών, υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας Τρίπολης, ο οποίος μαζί με τους δράστες της ληστείας, προ μηνός είχαν συγκροτήσει ομάδα, με διαρκή και δομημένη δράση, και διακριτούς ρόλους, επιδιώκοντας τη διάπραξη ληστειών σε τράπεζες….
Οι έρευνες συνεχίζονται από τις αρχές, για τη σύλληψη και των υπολοίπων που συμμετείχαν στη ληστεία.
Εν τω μεταξύ, με δήλωσή του,ο αντιδήμαρχος προσωπικού του δήμου Τρίπολης, Ιωάννης Καραχάλιος, ανέφερε ότι, "ο δημοτικός αστυνομικός σήμερα δεν έχει παρουσιαστεί στην εργασία του, θα τεθεί σε αναστολή άσκησης καθηκόντων, μέχρι να αποφανθεί οριστικά η Δικαιοσύνη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages