Νέες βόμβες και καταγγελίες από την Φ. Πιπιλή - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Νέες βόμβες και καταγγελίες από την Φ. Πιπιλή

Νέες βόμβες και καταγγελίες από την Φ. Πιπιλή

Share This
Καταπέλτης!! είναι η βουλευτής Α΄Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή κατά του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, όπου με τις καταγγελίες της έθεσε ζήτημα νομιμότητας και ηθικής για την σχέση εργασίας εργασίας του κου Τατούλη με το νοσηλευτικό ίδρυμα «Γ. Γεννηματάς». Η κα Πιπιλή μίλησε στην τηλεόραση BEST για το όλο θέμα, αμέσως μετά την ανακοίνωση της διοίκησης του «Γ. Γεννηματάς», σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «…έκανα ένα μήνα έρευνα για τον κ. Τατούλη βρήκα τα στοιχεία που έπρεπε, έκανα μια δημόσια καταγγελία ως βουλευτής, και δεν έκανα διαρροές ούτε χρησιμοποιώ εκπροσωπάκο τύπου!!!
Ο κ. Τατούλης είναι αποδεδειγμένα συνταξιούχος βουλευτή από τα 55 του, όταν η Ελλάδα βογγά εάν θα βγει ποτέ στο μέλλον σε σύνταξη, ταυτοχρόνως είναι διορισμένος διευθυντής σε νοσοκομείο που αυτός επέλεξε, ένας κατάπτυστος νόμος του ΠΑΣΟΚ που τον υπηρετεί και δεν του επιτρέπεται με περίπου υπολογίζω χοντρικά 10.000 ευρώ το μήνα να παρουσιάζεται υποστηρικτής του μνημονίου και της καταστροφής των εμπόρων, των συνταξιούχων και των μισθωτών. Ο διοικητή του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» θα πρέπει να ελεγχθεί και από τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης ειρήσθω εν παρωδώ είναι αδερφός του αρχιστελέχους του ΠΑΣΟΚ και προέδρου του ΟΛΠ κ. Ανωμερίτη και του θέτω και ένα ερώτημα. Γιατί έκανε 4 μέρες για να απαντήσει στην ουσία ότι ναι, ο κ. Τατούλης είναι αργόμισθος στο «Γ. Γεννηματάς»; Προσπάθησαν να… μαγειρέψουν κάτι και δεν τους βγήκε; Αυτά όμως θα τα βρει και ο επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης ή όλοι όσοι ασχολούνται, μεταξύ των οποίων και ο Πρωθυπουργός, για τη διαφάνεια, που λέει ο κ. Παπανδρέου που στηρίζει τον κ. Τατούλη, και το κυριότερο, για τις απειλές του κου Παπανδρέου ότι θα γίνουν… αυστηρές περικοπές στις δημόσιες σπατάλες. 10.000 επί 12 είναι τα έξοδα ενός ΚΑΠΗ στην Καλαμάτα ή την Σπάρτη που θέλει τώρα η κυβέρνηση να περικόψει».Σε πολιτικό επίπεδο τόνισε στην συνέχεια:«Ο κ. Πέτρος Τατούλης είναι ένα κακό παράδειγμα πολιτικής σταθερότητας…
Μετεξελίχθηκε σε έναν σκληρό νεοφιλελεύθερο, τώρα επειδή τον βολεύει είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά θυμηθείτε με. Είναι αυτός που όχι μόνο στήριξε το μνημόνιο, με την πολιτική του θα στηρίξει και τις περαιτέρω περικοπές και την εξόντωση της ελληνικής αγοράς και της ελληνικής μεσαίας τάξης και των συνταξιούχων».Νέα καταγγελία με τα πρακτικά της βουλής για όσα έλεγε ο Π. Τατούλης το 2005 κατά του Γ. Παπανδρέου:«Και έχω κι ένα ντοκουμέντο γιατί ξέρετε εγώ παρακολουθώντας διαχρονικά την πολιτική μετάλλαξη του κ. Τατούλη παίρνω και καμία δραμαμίνη γιατί ζαλίζομαι από τις πολλές μετακινήσεις, ανακάλυψα ότι ο κ. Τατούλης σε ομιλία του στη Βουλή των Ελλήνων την 1η Σεπτεμβρίου του 2005 είχε καταγγείλει τον σημερινό υποστηρικτή του, Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργό, τον κ. Παπανδρέου, ότι χρησιμοποιεί τα μυστικά κονδύλια, για να δημιουργήσει - ο κος Παπανδρέου ο προστάτης του – έναν μηχανισμό που θα τον φέρει στην εξουσία (τον κ. Παπανδρέου) και θα ανατρέψει τον τότε Πρωθυπουργό της χώρας κ. Σημίτη. Δηλαδή ο κος Τατούλης την 1η Σεπτεμβρίου στη Βουλή κατήγγειλε ότι ο κος Παπανδρέου «κλέβει» μυστικά κονδύλια από το Υπουργείο Εξωτερικών, που ήταν υπουργός για να συγκεντρώσει χρήματα, να ρίξει τον τότε Πρωθυπουργό κ. Σημίτη. Τη δραμαμίνη μου, παρακαλώ….»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages