Ο Δ.Δράκος στην σκιά του Θ. Πετράκου; - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Δ.Δράκος στην σκιά του Θ. Πετράκου;

Ο Δ.Δράκος στην σκιά του Θ. Πετράκου;

Share This
Έκπληξη προκαλεί στους Μεσσήνιους η επανεμφάνιση του Δ.Δράκου μετά από πάρα πολύ καιρό και μάλιστα πίσω από τον Θ.Πετράκο που φαίνεται ότι τον καθοδηγεί.. βέβαια για το σοβαρό θέμα του λιγνίτη της Κορώνης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ Δράκος έχει να παρέμβει δυνατά από την εποχή της παραίτησης Μαλαπάνη που έτρεξε τότε όπως θυμόμαστε να κάνει πρώτος (για πρώτη φορά) δήλωση συμπαράστασης για να προκάμει...
Πρόταση ένταξης θέματος στην Η.Δ. του Π.Σ. με τη διαδικασία του 1/3
Θέμα: «Γνωμοδότηση για τη Μ.Π.Ε. του έργου: Εκμετάλλευση λιγνιτωρυχείων έκτασης 477,005 στρεμ. εντός της 30 Ο.Π. Νομού Μεσσηνίας»
(Να απορρίψει το Π.Σ. τη δημιουργία λιγνιτωρυχείου σε Φαλάνθη και Χωματερό της Δ.Ε. Κορώνης του Δήμου Πύλου – Νέστορος Ν. Μεσσηνίας)
Κύριε Πρόεδρε, κύριε Περιφερειάρχη,
Με έκπληξη κατ' αρχάς είδαμε ότι στην Η.Δ. της προσεχούς συνεδρίασης του Π.Σ. της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2012 δεν είναι στα θέματα της Η.Δ. το ανωτέρω θέμα.
Επειδή για το θέμα αυτό υπάρχει μεγάλη αναστάτωση, όχι μόνο στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε όλους τους πολίτες της Μεσσηνίας και πρέπει να λήξει άμεσα, ζητάμε με τη διαδικασία του 1/3 να ενταχθεί στην Η.Δ. και να προταχθεί στην πρώτη συνεδρίαση που θα γίνει μετά την συνεδρίαση της 6ης Φεβρουαρίου 2012, ώστε να ληφθεί ομόφωνη αρνητική απόφαση, αλλά και να γίνουν όλες οι αναγκαίες ενέργειες, ώστε να αποτραπεί η δημιουργία λιγνιτωρυχείων στη Φαλάνθη και στο Χωματερό της Δ.Ε. Κορώνης του Δήμου Πύλου – Νέστορος.
Μετά την εισήγηση του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε. Μεσσηνίας, τις ενστάσεις που έχουν κατατεθεί από δεκάδες φορείς και συλλόγους της περιοχής και τις αποφάσεις των Δήμων Πύλου Νέστορος και Μεσσήνης, καθώς και την απόφαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, θεωρούμε ότι πλέον υπάρχει επαρκής γνώση σε όλα τα μέλη του Π.Σ., γι' αυτό το λόγο το θέμα πρέπει να λήξει άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages