Επιστολη του Δημάρχου Ρόδου για τα περιφερειακά Αεροδρόμια - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επιστολη του Δημάρχου Ρόδου για τα περιφερειακά Αεροδρόμια

Επιστολη του Δημάρχου Ρόδου για τα περιφερειακά Αεροδρόμια

Share This
Θέµα: Αποκρατικοποίηση Περιφερειακών Αεροδροµίων
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η παρούσα επιστολή – πρόταση απευθύνεται στους ∆ηµάρχους της Χώρας, όπου στα διοικητικά όρια των ∆ήµων τους βρίσκεται ένα από τα διεθνή περιφερειακά αεροδρόµια, για τα οποία βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία αποκρατικοποίησης τους.
Σήµερα όπως όλοι γνωρίζουµε, όλα τα Περιφερειακά Αεροδρόµια της χώρας ανήκουν στο Ελληνικό ∆ηµόσιο και την ευθύνη διαχείρισης τους έχει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ). Ύστερα από την αποκρατικοποίηση, η Υπηρεσία Πολιτικής
Αεροπορίας θα διατηρήσει τον ρόλο του ρυθµιστή των αεροναυτικών υπηρεσιών και του πάροχου υπηρεσιών ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας.
Το Ελληνικό ∆ηµόσιο µέσω του ΤΑΙΠΕ∆ (Απόφαση 200/25.01.2012 ∆ιυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων & Αποκρατικοποιήσεων) έχει αναθέσει σε τεχνικούς συµβούλους προκειµένου να βοηθήσουν µε την αποκρατικοποίηση:
• στην κοινοπραξία των δικηγορικών εταιριών «ΜΑΡΙΑ Ι. ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ –
ΚΑΤΕΡΙΝΑ Α. ΧΡΙΣΤΟ∆ΟΥΛΟΥ – Κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ∆ΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» - «∆ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ ∆ΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» το έργο του νοµικού συµβούλου επί θεµάτων ελληνικού δικαίου.
• στη δικηγορική εταιρία_«NORTON ROSE LLP» το έργο του νοµικού συµβούλου επί θεµάτων αλλοδαπού και ευρωπαϊκού δικαίου.
• στην κοινοπραξία των εταιρειών «Lufthansa Consulting GmbH» «Γραφείο ∆οξιάδη Σύµβουλοι για Ανάπτυξη & Οικιστική Α.Ε.» και «Alanna Consulting Group» το έργο του τεχνικού-κυκλοφοριακού συµβούλου.
Μέσω του Ταµείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του ∆ηµοσίου η κυβέρνηση αφού κατηγοριοποιήσει τα περιφερειακά αεροδρόµια σε οµάδες, θα προωθήσει την αποκρατικοποίηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages