Απάντηση Καραμπάτου σε Αδαμόπουλο με φόντο το δοκιμαζόμενο... Επιμελητήριο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Απάντηση Καραμπάτου σε Αδαμόπουλο με φόντο το δοκιμαζόμενο... Επιμελητήριο

Απάντηση Καραμπάτου σε Αδαμόπουλο με φόντο το δοκιμαζόμενο... Επιμελητήριο

Share This
Σκληρή επιστολή(δελτίο τύπου) στο Δ.Αδαμόπουλο σήμερα από τον Γ.Καραμπάτο που επικαλείται το έργο του αλλά και κάνει συστάσεις στον επιχειρηματικό κόσμο της Μεσσηνίας πως πρέπει να ψηφίζουν.Ο κ Καραμπάτος προκαλεί τον απερχόμενο πρόεδρο να μιλά συγκεκριμένα-τεκμηριωμένα και όχι αόριστα.Tο δελτίο Τύπου είναι:
"Οι δηλώσεις του κ. Δημήτρη Αδαμόπουλου που δημοσιεύτηκαν στον τοπικό τύπο στις 01.08.2012 και αφορούν εμένα και τη δραστηριότητά μου στην ΕΤΑΠ, την Μ.Κ.Ο. «Δρόμοι της Ελιάς» αλλά και στην εν γένει λειτουργία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, όλως αορίστως και θολά αφήνουν ίχνη δήθεν μη νομίμων ενεργειών μου και διατυπώνουν υπόνοιες προς τέτοια κατεύθυνση.
Αναμένω λοιπόν άμεσα σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις από τον έκπτωτο Πρόεδρο σε σχέση με αυτές τις δηλώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, ώστε να αναλάβει και ο ίδιος αλλά καιαυτοί που αναπαράγουν μη τεκμηριωμένες πληροφορίες τις ευθύνες τους.
Πρέπει να τονιστεί ότι όλα τα ερωτήματα και οι αιχμές που αφήνει να πλανώνται εις βάρος μου, έχουν ήδη απαντηθεί επαρκέστατα, επανειλημμένα και τεκμηριωμένα στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου. Είναι επομένως απορίας άξιο γιατί ο κ. Δ. Αδαμόπουλος επανέρχεται σε αυτά, αμφισβητώντας ακόμα και τον ρόλο και την φερεγγυότητα των μελών του Δ.Σ. που είχαν παραστεί στις συνεδριάσεις αυτές. Τέτοιες δηλώσεις και αναφορές προβληματίζουν επίσης για το γεγονός, αν ο επί έξι (6) χρόνιαΣύμβουλος του Επιμελητηρίου και επί επτά (7) μήνες Πρόεδρός του κ. Δ. Αδαμόπουλος, αντιλήφθηκε πλήρως τον σημαντικό ρόλο και τη λειτουργία του θεσμού τον οποίο κλήθηκε να υπηρετήσει και συνεχίζει να υπηρετεί από τη νέα θέση του απλού μέλους του ΔΣ μετά την έκπτωσή του.
Εν αναμονή της τεκμηρίωσης των λασπολογιών του κ. Δ. Αδαμόπουλου εις βάρος μου, οφείλω να υπογραμμίσω ότι τηνπρόταση έκπτωσης του κ. Αδαμόπουλου την υπερψήφισαν19 από τους 21 συμβούλους οι οποίοι αποφάσισαν με γνώμονα το πραγματικό συμφέρον του Επιμελητηριακού θεσμού αφού για επτά μήνες έζησαν το μεγαλείο της απραξίας του κ. Αδαμόπουλου.
Θα πρέπει ο κ. Αδαμόπουλος να αντιληφθεί ότι ο καθένας μας και ιδιαίτερα όσοι διαχειρίζονται ή συμμετέχουν ενεργά σε δημόσια πράγματα κρίνεται από το έργο του. Η επιχειρηματική κοινότητα την οποία υπηρέτησα ανιδιοτελώς όλα αυτά τα χρόνια με όλες μου τις δυνάμεις, οφείλει να κρίνει με αυστηρότητα την προσφορά και το έργο των εκπροσώπων της. Οφείλει επίσης,να μην αδιαφορεί αλλά να παρεμβαίνει έτσι ώστε να διαμορφώνει την απαραίτητη ηθική πλατφόρμα πάνω στην οποία θα μπορεί ο εκάστοτε άξιος εκπρόσωπός της να παράγει έργο προς όφελός της, ανενόχλητος από λαϊκίστικες συμπεριφορές, όπως αυτή του κ. Δ. Αδαμόπουλου,οι οποίες δυστυχώς αναπαράγονται από ορισμένα ΜΜΕ που επιθυμούν απλά να αυξήσουν την τηλεθέαση ή την αναγνωσιμότητα τους, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages