Mεγάλες οι ελλείψεις στο προσωπικό καθαριότητας του δήμου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Mεγάλες οι ελλείψεις στο προσωπικό καθαριότητας του δήμου Καλαμάτας

Mεγάλες οι ελλείψεις στο προσωπικό καθαριότητας του δήμου Καλαμάτας

Share This
Η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Καλαμάτας αντιμετωπίζει πολλά εμπόδια και κενά σε προσωπικό, λόγω απαγορεύσεων στις προσλήψεις όχι μόνο μονίμων αλλά και εποχικών – διμηνιτών. Πρόσφατα απαγορεύθηκε η πρόσληψη 29 διμηνιτών παρά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η διατήρηση της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων σε ευπρεπή κατάσταση, εν μέσω μάλιστα τουριστικής περιόδου, αναδεικνύεται σε μείζονα στόχο λόγω των ελλείψεων σε προσωπικό. Ο Δήμος Καλαμάτας καλεί τους πολίτες να υιοθετούν όλα όσα ο προγραμματισμός της Υπηρεσίας επιτάσσει και ιδίως να αποθέτουν τα απορρίμματα στους κάδους τις βραδινές ώρες, να τοποθετούν τα ανακυκλώσιμα μέσα στους μπλε κάδους και να τσακίζουν τις ογκώδεις συσκευασίες τοποθετώντας τις δίπλα σ' αυτούς, αλλά και να απέχουν από κάθε ενέργεια που προκαλεί ρύπανση. Ιδιαίτερα όσον αφορά στα υπολείμματα της περιποίησης των κήπων και των οικοπέδων, η λύση είναι η κομποστοποίηση, συνοικιακή και ατομική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages