ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΟΓΩ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΟΓΩ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΟΓΩ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

Share This
Σε  έναν αγώνα δρόμου ταχύτητας, έχει  αποδοθεί  το τελευταίο διάστημα, οι φορείς του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας προκειμένου μέσα στα σφιχτά χρονοδιαγράμματα του ΕΣΠΑ, να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν στην Μεσσηνιακή Κοινωνία
έργα Υγείας 5,5 εκατομμύριων ευρώ.
Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα έχουν υλοποιηθεί έργα στον Τομέα της Υγείας 20.000.000€ και μέχρι τέλους του έτους θα έχουν ολοκληρωθεί και άλλα ύψους 5.500.000€
Ο ίδιος ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας κ.Γιώργιος Μπέζος αν και αναγνωρίζει τις δυσκολίες και το σφιχτό χρονικό πλαίσιο που έχει μπροστά του , ωστόσο εκφράζει την αισιοδοξία του και την βεβαιότητά του ότι θα επιτευχθούν με τον πλέον καλύτερο τρόπο.
Χαρακτηριστικά τονίζει:
«Σαφέστατα και υπάρχουν δυσκολίες όταν πρέπει να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν τόσα έργα Υγείας μέσα στους επόμενους 5 μήνες. Προσωπικά αυτό δε με φοβίζει. Προϋποθέτει όμως σκληρή δουλειά, καθημερινή παρακολούθηση, αυξημένη επαγρύπνηση και κυρίως να μη χαθεί ούτε μέρα . Η προηγούμενη πορεία μας έχει αποδείξει ότι έχουμε την τεχνογνωσία και την δυνατότητα να τα καταφέρουμε. Έχουμε «ματώσει» κυριολεκτικά για να τα ωριμάσουμε, να τα εντάξουμε σε διάφορα κοινοτικά προγράμματα και να τα βλέπουμε τώρα ΌΛΟΙ ΜΑΣ να υλοποιούνται. Δεν διανοούμαστε ότι μπορεί να πάει χαμένο έστω και 1 ευρώ. Πρόκειται για έργα Υγείας σημαντικά για τη Μεσσηνία και τον τόπο μας. Για μας θεωρείται δεδομένο ότι θα τα καταφέρουμε και ότι όλα θα είναι ολοκληρωμένα στο χρόνο που πρέπει. Καθημερινά επιβλέπουμε όλες τις εργολαβίες και παρακολουθούμε από κοντά την πορεία των έργων.
Πρέπει δε να σας πω, ότι έχουμε χρέος και ήδη το κάνουμε, να προετοιμαζόμαστε με ολοκληρωμένες και συγκροτημένες προτάσεις για την νέα προγραμματική περίοδο. Οι ευκαιρίες χρηματοδότησης ειδικά στις μέρες μας είναι μοναδικές και πολύτιμες και δεν επιτρέπουν καμιά αδιαφορία και ωχαδελφισμό.
Συνεπώς όπως αντιλαμβάνεστε η δουλειά που ανοίγεται μπροστά μας δεν αφήνει κανένα περιθώριο για την παραμικρή χαλάρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages