Στην Αντιπεριφέρεια Μεσσηνίας ο Μεσσήνιος στην καταγωγή Πρόεδρος των Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στην Αντιπεριφέρεια Μεσσηνίας ο Μεσσήνιος στην καταγωγή Πρόεδρος των Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης

Στην Αντιπεριφέρεια Μεσσηνίας ο Μεσσήνιος στην καταγωγή Πρόεδρος των Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης

Share This
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ.Βασίλης Λεβέντης, πραγματοποίησε σήμερα στις 14.00 μμ εθιμοτυπική επίσκεψη στο Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κας Ελένης Αλειφέρη-Καραθανάση, συνοδευμένος από τη σύζυγο και τους συνεργάτες του, επ’ ευκαιρία της επίσκεψής του στο  Νομό μας. 
Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η Περιφερειακή Σύμβουλος, Εντεταλμένη για θέματα τουρισμού, κα. Αντωνία Μπούζα.
    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα και στην τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ανταλλάχθηκαν απόψεις για το ρόλο και την ανάγκη ενίσχυσης του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
   
    Συζητήθηκαν, επίσης, και περιβαλλοντικά θέματα με ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και υπήρξε ταύτιση απόψεων για την επιτακτική ανάγκη άμεσης προώθησης λύσης του προβλήματος.
    Η κα. Αλειφέρη πρόσφερε στον κ. Λεβέντη, τυποποιημένα προϊόντα του Νομού μας και ζήτησε τη στήριξή του για τα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και της επιχειρηματικότητας.
Η Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο θέμα του Αεροδρομίου της Καλαμάτας και ζήτησε από τον κ. Λεβέντη, τη στήριξή του για την ενίσχυση των δομών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages