ΠΛΗΘΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΛΗΘΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΠΛΗΘΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Share This
Η στάθμευση στο Νέδοντα ήταν ελεύθερη από την εποχή της δημαρχοντίας Μπένου και επί Κουτσούλη η ιδιωτική λειτουργία ήταν ένα στοίχημα καθώς θα συνδυαζόταν με την δημιουργία άλλων χώρων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης. O Παναγιώτης Νίκας πηδώντας στον αυτοδιοικητικό στίβο από τον β’ στον α’ βαθμό, το 2006 παρουσιάστηκε ως υποψήφιος δήμαρχος. Για να τα καταφέρει όμως χρειάστηκε να τρέξει… Και να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του μια από τις βασικές δεσμεύσεις, την απελευθέρωση των πάρκινγκ από τη… λεόντειο σύμβαση της Παντεχνικής. Το ελεύθερο πάρκινγκ, ουσιαστικά έγινε και… σημαία.
Όλα αυτά όμως το 2006… Στην συνέχεια εξελέγη δήμαρχος Καλαμάτας και το ελευθερώστε τα πάρκινγκ, έγινε πάρκινγκ επί πληρωμή. Με την τακτική του βλέποντας και κάνοντας στο κυκλοφοριακό, τελικά ο δήμαρχος άρχισε να «χαρατσώνει» τους δημότες και το freeparking, έγινε ελεγχόμενη στάθμευση. Χωρίς σχέδιο ο κ. Νίκας αποφάσισε πως το πάρκινγκ μπορεί να το λειτουργήσει η δημοτική αρχή, κάνοντας τον επιχειρηματία και προχωρώντας στο αυτόματο σύστημα στάθμευσης. Ουσιαστικά τη δική του αποτυχία την φόρτωσε στο σύστημα και πλέον άνοιξε την κερκόπορτα της ιδιωτικοποίησης μέσω των αναφορών του στο Δ.Σ. της Καλαμάτας. Με τους πειραματισμούς να μην έχουν τέλος ο κ. Νίκας τελικά αποφάσισε να θέσει το σύστημα εκτός λειτουργίας , επαναφέροντας την προηγούμενη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages