ΤΟ ΝΟEMΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΟΤΑΝ ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ- ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ; - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΟ ΝΟEMΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΟΤΑΝ ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ- ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

ΤΟ ΝΟEMΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΟΤΑΝ ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ- ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

Share This
Ο Δήμος ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση Σαμαρά, καταλογίζοντας του πλήρη αδιαφορία για καίρια και σημαντικά ζητήματα προστασίας της περιοχής.
Από το 2013 ο Δήμος Καλαμάτας μετά τις πλημμύρες του Νοεμβρίου, που ήσαν μικρότερης έντασης από τις πρόσφατες, είχε προβεί στη σύνταξη εμπεριστατωμένου υπομνήματος, το οποίο υπεβλήθη στο υπουργείο Εσωτερικών (τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013), στο Μέγαρο Μαξίμου και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. άλλα δυστυχώς, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Δήμος Καλαμάτας υπεβλήθησαν αιτήματα για πραγματοποίηση των παρακάτω έργων:1. Επαναφορά της διατομής του ποταμού Άρι στο αρχικό της εύρος καθώς επίσης και αφαίρεση της βλάστησης, με εκτιμώμενο κόστος 300.000 ευρώ2. Άμεση αποκατάσταση πρανών ρεμάτων και καθαρισμός, με εκτιμώμενο κόστος 300.000 ευρώ3. Επανεξέταση λειτουργίας αντλιοστασίων ΓΟΕΒ και καθαρισμός καναλιών, πρωτευόντων και δευτερευόντων (έργο της Περιφέρειας)4. Αντιπλημμυρική προστασία Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, με εκτιμώμενο κόστος 1.200.000 ευρώ5. Αποχέτευση ομβρίων εθνικού δρόμου Τρίπολης – Καλαμάτας, από ΤΕΙ έως κόμβο Ζαφείρη, με εκτιμώμενο κόστος 1.500.000 ευρώ6. Προστασία συνοικισμού Κατσαραίϊκα Τοπικής Κοινότητας Λαιΐκων, με εκτιμώμενο κόστος 150.000 ευρώ κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages