Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει το Wheeling2help - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει το Wheeling2help

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει το Wheeling2help

Share This
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, έχει θέσει υπό την αιγίδα της και συνδιοργανώνει με την Κοιν.Σ.Επ 5ΕΝΤΕ, το Σύλλογο ΑμεΑ Αρκαδίας και το Δήμο Τρίπολης, το Wheeling2help Αρκαδίας.
Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης συμμετοχικής διαδικασίας, που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα προβλήματα των ανθρώπων με αναπηρία και τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου, για την αγορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων και τη διάθεσή τους σε ανθρώπους και φορείς που τα χρειάζονται (5 αμαξίδια σε κάθε πόλη, συμπεριλαμβανομένης και της Τρίπολης).
Το Wheeling2help, αποτελεί πρωτοβουλία δυο νέων ανθρώπων του Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη και της Θεοδώρας Μπίτση, οι οποίοι μέσω των δράσεων ευαισθητοποίησης τους έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό ποσό για την αγορά των αμαξιδίων.
Στο πλαίσιο του στόχου τους, οι εθελοντές στις 7 Σεπτεμβρίου 2016 μαζί και με άλλους εθελοντές, ξεκίνησαν να ποδηλατούν από την Κωνσταντινούπολη, υπό τις ευλογίες και τη συμπαράσταση του Οικουμενικού Πατριάρχη και υπό την αιγίδα της Εθνικής Παραολυμπιακής Eπιτροπής, με σταθμούς σε είκοσι πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων τέσσερεις στην Πελοπόννησο.
Στο πλαίσιο του Wheeling2help, στην Τρίπολη και στην Πλατεία Άρεως, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίουκαι τις ώρες 17:00-21:00, θα διοργανωθεί γιορτή με περισσότερους από τριάντα φορείς, συλλόγους και επιχειρήσεις που δήλωσαν συμμετοχή, μετά από ανοιχτή πρόσκληση, με στόχο την υποδοχή των εθελοντών της πόλης.
Θα πραγματοποιηθούν επίσης μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες και βιωματικά εργαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages