ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ- TI MAΣ ΘΥΜΙΖΕΙ; - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ- TI MAΣ ΘΥΜΙΖΕΙ;

ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ- TI MAΣ ΘΥΜΙΖΕΙ;

Share This

ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΛΕΕΙ Η Ν.Δ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ- ΜΑΣΑΝΕ ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΤΑΡΑΜΑ;
Περισσότεροι από 20 Βουλευτές απ’ όλη την Ελλάδα και δεκάδες στελέχη της ΝΔ (Συντονιστές, Τομεάρχες, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Επικεφαλής Γραμματειών κ.α.) επισκέπτονται τους Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όλη την εβδομάδα, με στόχο να μεταδώσουν το μήνυμα της «Συμφωνίας Αλήθειας» της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Συγκεκριμένα, στελέχη της ΝΔ, επισκέπτονται περισσότερες από 40 πρότυπες αγροτικές συνεταιριστικές μονάδες στην Πελοπόννησο, περισσότερα από 10 τμήματα ΑΕΙ, ΤΕΙ και ερευνητικά ιδρύματα, περισσότερες από 20 μονάδες καινοτομίας και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον κλάδο της νεανικής επιχειρηματικότητας, καθώς και περί τις 30 δομές κοινωνικής αλληλεγγύης. Στόχος είναι μέσα από τις στοχευμένες αυτές δράσεις κομματικών στελεχών, να αναδειχθεί η σημασία που έχουν στην παραγωγή υπεραξίας και πλούτου στις τοπικές κοινωνίες η έρευνα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η αριστεία, αλλά και να στείλει η ΝΔ το μήνυμα ότι χρειάζεται ένα κλίμα στο οποίο να μπορούν να κινητοποιηθούν οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και να αξιοποιηθούν οι ενδογενείς και κυρίως οι τοπικές αναπτυξιακές δυνατότητες. Τα «οδοιπορικά» της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα ξεκίνησαν πριν από τη επίσκεψη της ΝΔ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα.
Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης αναφερόμενος στο «οδοιπορικό της ΝΔ για τη Συμφωνία Αλήθειας» τονίζει: «Σκοπός μας είναι να επικοινωνήσουμε τη Συμφωνία Αλήθειας της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλους τους Έλληνες, να ακούσουμε τις απόψεις τους, τις θέσεις τους, αλλά και να συζητήσουμε με τον κάθε ένα πολίτη, επαγγελματία, ακαδημαϊκό, άνεργο, οικογενειάρχη που δίνει καθημερινά τον αγώνα του από το δικό του μετερίζι. Η Νέα Δημοκρατία χτίζει τη Συμφωνία Αλήθειας απευθυνόμενη σε όλα τα ενεργά – παραγωγικά κύτταρα της ελληνικής κοινωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages