ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ-ΚΟΝΓΚ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ-ΚΟΝΓΚ

ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ-ΚΟΝΓΚ

Share This
‘Οτι κάποιος προσέγγισε την 19χρονη και της παρέδωσε τον σάκο με τα ναρκωτικά, χωρίς εκείνη να γνωρίζει πού έχει εμπλακεί, εκτιμά ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, που έχει αναλάβει την υπεράσπισή της. Ο ίδιος μάλιστα προτίθεται να ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι ήταν αυτοί που της «φόρτωσαν» τον σάκο, όπως είπε χαρακτηριστικά.Όπως εξήγησε ο κύριος Κεχαγιόγλου, η οικογένεια της 19χρονης, ο πατέρας της οποίας είναι αστυνομικός στην Ασφάλεια της Μυτιλήνης, η μητέρα της εργαζόμενη και έχει έναν μικρό αδερφό οκτώ ετών, πίστευε ότι στις 31 Αυγούστου που έφυγε από το νησί, πήγε στην Καλαμάτα για να σπουδάσει σε ένα ΙΕΚ, όπως τους είχε πει.
«Από την Μυτιλήνη έφυγε 31 Αυγούστου για την Καλαμάτα να παρακολουθήσει ΙΕΚ και ξαφνικά την βλέπουν με κουκούλα», είπε ο κύριος Κεχαγιόγλου και εξήγησε ότι δεν είναι δυνατόν να συνομιλήσει ούτε ο ίδιος ούτε η οικογένειά της με την 19χρονη, καθώς απαγορεύεται η τηλεφωνική επικοινωνία κρατουμένων στο Χονγκ Κονγκ. «Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας κύριος Μαλούχος την επισκέπτεται αυτή την ώρα για να δούμε τις συνθήκες κράτησής της», είπε ο δικηγόρος στην πρωινή εκπομπή του Ant1. Μιλώντας για την ίδια, είπε πως «δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα» και πως «τις τελευταίες 15 μέρες είχε τηλεφωνήσει μία φορά στην οικογένειά της και τους είχε πει πως ήταν στην Καλαμάτα. Οι γονείς προσπάθησαν να εξακριβώσουν όσα τους έλεγε η κόρη τους, αλλά δεν το κατόρθωσαν. Δεν ξέρουν καν αν πήγε ποτέ στην Καλαμάτα».
Ο ίδιος πάντως πιστεύει πως «αυτό το παιδί που δεν είχε καμία επαφή, δεν μπορούσε ξαφνικά να καταλήξει με 2,5 κιλά κοκαΐνης» και λογικά κάποιοι την παρέσυραν σε αυτό το ταξίδι.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages